Scandal la Spitalul Județean de Urgență Ploiești/Aglomerație la Ambulatoriu, mulți oameni venind fără programare

26 Oct 2020 10:50
Scandal la Spitalul Județean de Urgență Ploiești/Aglomerație la Ambulatoriu, mulți oameni venind fără programare
Jurnalistul Victor Preda a postat imagini de la Ambulantoriul Spitalului Județean de Urgență Ploiești unde oamenii stau la coadă, în ploaie.
”Tensiune maximă, scandal după o oră de stat în ploaie...”, a scris Victor Preda.
Potrivit cadrelor medicale, s-a ajuns în această situație după ce mulți au venit fără programare.
”Sunt oameni veniți pentru consulturi sau concedii medicale care nu s-au programat si care de obicei vin luni si marti dimineata la ambulatoriu. Am cautat solutii sa punem o prelata mai mare si am bagat si in interior dintre pacienti”, a declarat managerul interimar al SJU Ploiești, Sebastian Toma.
Potrivit acestuia, toti pacientii vor fi astazi vazuti.
În plus, se pare ca unii dintre cei veniti la Ambulatoriu nu aveau nici masti, primind de la cadrele medicale.
La Ambulatoriu SJU Ploiești se pot face programari atat online cat si telefonic.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8732 0.0002
USD Dolarul SUA 4.1013 -0.0090
GBP Lira sterlina 5.4820 0.0285
CHF Francul elvetian 4.5070 -0.0002
XAU Gramul de aur 246.1113 -0.5634