Scăpăm de gropile de pe aleile și din parcările de la Maternitatea Ploiești/Sunt modernizate de CJ Prahova

08 Jul 2020 16:57
Lucrările de modernizare/amenajare a parcării, aleilor și căilor de acces din incita Spitalului Obstetrică Ginecologie Ploieşti, destinate pacienților, aparținătorilor și personalului medical sunt în graficul stabilit, anunță CJ Prahova.
*În cadrul Proiectului ,,Covoare bituminoase platforme - la unitățile spitalicești ce aparțin de Consiliul Județean Prahova”, administrația județeană a demarat lucrări de modernizare și reabilitare la curtea interioară a două unități medicale din subordine, respectiv Spitalul Obstetrică Ginecologie Ploieşti, Spitalul Județean de Urgență Ploiești, cu Secția Pneumologie și Secția Gastroenterologie (din Strada Bunavestire)*, a transmis CJ Prahova.
Lucrările au început de curând la Maternitate (Spitalul Obstetrică Ginecologie) și constau în așternerea de covor asfaltic pe alei, căi de acces și parcări. Pentru delimitarea căilor de acces se vor monta borduri mari și borduri mici.
foto CJ Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8347 -0.0012
USD Dolarul SUA 4.1033 -0.0096
GBP Lira sterlina 5.3722 0.0020
CHF Francul elvetian 4.4909 0.0026
XAU Gramul de aur 262.6798 -6.0223