Scăpăm de gropile de pe aleile și din parcările de la Maternitatea Ploiești/Sunt modernizate de CJ Prahova

08 Jul 2020 16:57
Lucrările de modernizare/amenajare a parcării, aleilor și căilor de acces din incita Spitalului Obstetrică Ginecologie Ploiești, destinate pacienților, aparținătorilor și personalului medical sunt în graficul stabilit, anunță CJ Prahova.
*În cadrul Proiectului ,,Covoare bituminoase platforme - la unitățile spitalicești ce aparțin de Consiliul Județean Prahova", administrația județeană a demarat lucrări de modernizare și reabilitare la curtea interioară a două unități medicale din subordine, respectiv Spitalul Obstetrică Ginecologie Ploiești, Spitalul Județean de Urgență Ploiești, cu Secția Pneumologie și Secția Gastroenterologie (din Strada Bunavestire)*, a transmis CJ Prahova.
Lucrările au început de curând la Maternitate (Spitalul Obstetrică Ginecologie) și constau în așternerea de covor asfaltic pe alei, căi de acces și parcări. Pentru delimitarea căilor de acces se vor monta borduri mari și borduri mici.
foto CJ Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677