Scoala "Nicolae Iorga" din Ploiesti, implicata intr-un proiect international. Saptamana viitoare va fi gazda a 17 profesori din 5 tari

20 Oct 2019 14:12
Scoala "Nicolae Iorga" din Ploiesti este implicata in proiectul international Erasmus+ intitulat "We care about our planet" alaturi de alte cinci unitati de invatamant dinTurcia, Bulgaria, Grecia, Cipru, Polonia; Turcia fiind si coordonatoarea proiectului. La nivelul școlii ploieștene, proiectul este coordonat de prof. Cerassela Anghel. Potrivit organizatorilor, acest proiect a fost gandit pentru a-i responsabiliza pe toti participantii in legatura cu problemele ecologice ale mediului inconjurator si de a realiza o comunicare intre elevi privitor la problemele cu care se confrunta fiecare tara. Din proiect fac parte 1500 de elevi, 3000 de parinti si 70 de profesori din scolile implicate.
Periodic se organizeaza diferite activitati in cadrul acestui proiect ce au ca scop responsabilizarea elevilor de la vârste cat mai mici, dar si a reprezentantilor organizatiilor locale si europene.
Astfel, saptamana viitoare, reprezentantii Scolii "Nicolae Iorga" din Ploiesti vor organiza un schimb de experienta. La unitatea scolara din Ploiesti vor veni 17 profesori din celelalte cinci tari implicate in proiect. Acestia vor vizita unitatea de invatamant, dar vor avea parte si de un program artistic, o sedinta de lucru si un work-shop.

Sursa foto: Responsabil diseminare, prof. Cristina Bocșan

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677