Scoala “Nicolae Iorga” din Ploiesti, implicata intr-un proiect international. Saptamana viitoare va fi gazda a 17 profesori din 5 tari

20 Oct 2019 14:12
Scoala “Nicolae Iorga” din Ploiesti este implicata in proiectul international Erasmus+ intitulat "We care about our planet" alaturi de alte cinci unitati de invatamant dinTurcia, Bulgaria, Grecia, Cipru, Polonia; Turcia fiind si coordonatoarea proiectului. La nivelul școlii ploieștene, proiectul este coordonat de prof. Cerassela Anghel. Potrivit organizatorilor, acest proiect a fost gandit pentru a-i responsabiliza pe toti participantii in legatura cu problemele ecologice ale mediului inconjurator si de a realiza o comunicare intre elevi privitor la problemele cu care se confrunta fiecare tara. Din proiect fac parte 1500 de elevi, 3000 de parinti si 70 de profesori din scolile implicate.
Periodic se organizeaza diferite activitati in cadrul acestui proiect ce au ca scop responsabilizarea elevilor de la vârste cat mai mici, dar si a reprezentantilor organizatiilor locale si europene.
Astfel, saptamana viitoare, reprezentantii Scolii “Nicolae Iorga” din Ploiesti vor organiza un schimb de experienta. La unitatea scolara din Ploiesti vor veni 17 profesori din celelalte cinci tari implicate in proiect. Acestia vor vizita unitatea de invatamant, dar vor avea parte si de un program artistic, o sedinta de lucru si un work-shop.

Sursa foto: Responsabil diseminare, prof. Cristina Bocşan

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna seara! Este suficienta doar completarea formularului de la scoala sau se mai face inca o inscriere?Deja am completat unul!Seara minunata!
Mulțumim mult pentru susținere!
O initiativa f buna si utila. Am accesat si pagina de facebook Semn de Exclamare. Foarte binevenita!
In cele din urma concertul a avut doi dirijori.Unul cu numele pe afis, altul in fapt.Unul s-a imbolnavit subit( pentru a cata oara?) sub greutatea partiturilor, altul a salvat spectacolul. Unul ramane cu o colectie de afise, altul in inima instrumentistilor si a publicului.
Unde si si cum putem sa ne inscriem in acest proiect?
Curs valutar
EUR Euro 4.7667 -0.0002
USD Dolarul SUA 4.3224 -0.0119
GBP Lira sterlina 5.5647 -0.0093
CHF Francul elvetian 4.3685 -0.0147
XAU Gramul de aur 203.6272 -0.9779