Se fac verificări în Prahova pentru depistarea celor care fură lemne - VIDEO

16 Jan 2018 13:50
Se fac verificări în Prahova pentru depistarea celor care fură lemne - VIDEO
Polițiștii prahoveni au desfășurat recent 3 percheziții domiciliare la persoane bănuite de delicte silvice. Mai exact, la finalul saptamanii trecute, la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova a fost organizată o acțiune pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice la care au participat 65 de polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, precum și din cadrul a 8 poliții orășenești și secții de poliție rurală.
În cadrul acțiunii, au fost efectuate trei percheziții domiciliare în comuna Secăria, la persoane suspectate de comiterea unor infracțiuni de tăiere fără drept și furt de arbori.
Astfel, a fost ridicată cantitatea de 3,5 m3 material lemnos din specia fag, totodată fiind indisponibilizată cantitatea de 19,45 m3 lemn de foc din diferite alte specii, în vederea stabilirii provenienței. De asemenea,, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două motoferăstraie.
În cadrul acțiunii, au fost executate filtre rutiere în zonele pretabile săvârșirii de abateri de la prevederile legislației în domeniul silvic. Astfel, au fost controlate 239 de vehicule (19 care transportau material lemnos), au fost legitimate 312 persoane, au fost verificate două societăți comerciale, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 81 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 23.285 lei. Polițiștii au constatat două infracțiuni și au reținut două permise de conducere.
Activitățile au fost derulate cu participarea a opt reprezentanți ai Direcției Silvice Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677