Se fac verificări în Prahova pentru depistarea celor care fură lemne - VIDEO

16 Jan 2018 13:50
Se fac verificări în Prahova pentru depistarea celor care fură lemne - VIDEO
Polițiștii prahoveni au desfășurat recent 3 percheziții domiciliare la persoane bănuite de delicte silvice. Mai exact, la finalul saptamanii trecute, la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova a fost organizată o acţiune pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice la care au participat 65 de polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, precum și din cadrul a 8 poliții orășenești și secții de poliție rurală.
În cadrul acțiunii, au fost efectuate trei percheziţii domiciliare în comuna Secăria, la persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni de tăiere fără drept și furt de arbori.
Astfel, a fost ridicată cantitatea de 3,5 m3 material lemnos din specia fag, totodată fiind indisponibilizată cantitatea de 19,45 m3 lemn de foc din diferite alte specii, în vederea stabilirii provenienţei. De asemenea,, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două motoferăstraie.
În cadrul acțiunii, au fost executate filtre rutiere în zonele pretabile săvârşirii de abateri de la prevederile legislaţiei în domeniul silvic. Astfel, au fost controlate 239 de vehicule (19 care transportau material lemnos), au fost legitimate 312 persoane, au fost verificate două societăți comerciale, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 81 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 23.285 lei. Polițiștii au constatat două infracțiuni și au reținut două permise de conducere.
Activitățile au fost derulate cu participarea a opt reprezentanți ai Direcției Silvice Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218