Sens giratoriu la Albesti Paleologu, la intersectia DN 1B cu DN 1D

04 Sep 2017 12:59
Autoritatile din Albesti Paleologu au efectuat un studiu privind necesitatea amenjarii unui sens giratoriu la intersectia DN 1B, DN 1D si DJ 102 C. Studiile au scos clar la iveala faptul ca este nevoie de amenajarea acestui sens, din cauza faptului ca aici se produc accidente des, cele mai multe fara victime, dar si timpii de asteptare sunt mari pentru soferii care vin de pe drumuri fara prioritate. Astfel, prin parteneriat cu Consiliul Judetean Prahova, Primaria Albesti Paleologu va amenaja acest sens giratoriu. Valoarea proiectului este de aproape 570.000 de lei. Potrivit Consiliului Judetean Prahova, prin hotararea numarul 137, din august, CJ va aloca suma de 150.000 de lei, restul banilor fiind de la bugetul local.

COMENTARII

64x64

Cosmin

De cand asteptam acest sens giratoriu! E mai mult decat necesar acest sens giratoriu!

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237