Sens giratoriu la Albesti Paleologu, la intersectia DN 1B cu DN 1D

04 Sep 2017 12:59
Autoritatile din Albesti Paleologu au efectuat un studiu privind necesitatea amenjarii unui sens giratoriu la intersectia DN 1B, DN 1D si DJ 102 C. Studiile au scos clar la iveala faptul ca este nevoie de amenajarea acestui sens, din cauza faptului ca aici se produc accidente des, cele mai multe fara victime, dar si timpii de asteptare sunt mari pentru soferii care vin de pe drumuri fara prioritate. Astfel, prin parteneriat cu Consiliul Judetean Prahova, Primaria Albesti Paleologu va amenaja acest sens giratoriu. Valoarea proiectului este de aproape 570.000 de lei. Potrivit Consiliului Judetean Prahova, prin hotararea numarul 137, din august, CJ va aloca suma de 150.000 de lei, restul banilor fiind de la bugetul local.

COMENTARII

64x64

Cosmin

De cand asteptam acest sens giratoriu! E mai mult decat necesar acest sens giratoriu!

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767