SGU Ploiesti reface cele mai deterioarate marcaje rutiere din municipiu

10 Dec 2019 11:08
SGU Ploiești anunță printr-un comunicat de presă că reface cele mai deteriorate marcaje rutiere de pe teritoriul municipiului. Astfel, până în acest moment, au fost refăcute marcajele trecerilor de pietoni din zona B-dul Petrolului (Liceul Tehnologic 1 Mai Ploiești) și a străzilor Armași și Mircea cel Bătrân. În perioada următoare reprezentanții societății spun că vor continua efectuarea marcajelor pentru trecerile de pietoni din perimetrele aferente unităților de învățământ.
Potrivut SGU Plouesti, lucrarile se vor realiza în conformitate cu specificațiile prevăzute în legislația în vigoare, implicit condițiile
de temperatură și precipitații. De asemenea, lucrările sunt efectuate în baza tarifelor aprobate prin HCL nr.408/2019, în urma adreselor municipalității, prin Direcția Tehnic
Investiții.
Sursa foto: SGU Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677