SGU Ploiesti reface cele mai deterioarate marcaje rutiere din municipiu

10 Dec 2019 11:08
SGU Ploiești anunță printr-un comunicat de presă că reface cele mai deteriorate marcaje rutiere de pe teritoriul municipiului. Astfel, până în acest moment, au fost refăcute marcajele trecerilor de pietoni din zona B-dul Petrolului (Liceul Tehnologic 1 Mai Ploiești) și a străzilor Armași și Mircea cel Bătrân. În perioada următoare reprezentanții societății spun că vor continua efectuarea marcajelor pentru trecerile de pietoni din perimetrele aferente unităților de învățământ.
Potrivut SGU Plouesti, lucrarile se vor realiza în conformitate cu specificațiile prevăzute în legislația în vigoare, implicit condițiile
de temperatură și precipitații. De asemenea, lucrările sunt efectuate în baza tarifelor aprobate prin HCL nr.408/2019, în urma adreselor municipalității, prin Direcția Tehnic
Investiții.
Sursa foto: SGU Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8375 0.0016
USD Dolarul SUA 4.0949 0.0198
GBP Lira sterlina 5.3607 -0.0072
CHF Francul elvetian 4.4794 -0.0110
XAU Gramul de aur 271.0003 2.5291