Și la unitățile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale au avut loc ceremonii de deschidere a noului an școlar

11 Sep 2017 15:33
Astăzi, au avut loc în colegiile naţionale militare şi şcolile de maiştri militari şi subofiţeri ale Ministerului Apărării Naționale ceremonii de deschidere a anului de învăţământ 2017-2018.

Cei mai tineri elevi au rostit legământul de suflet: ,,Mă leg să-nvăț carte, să-mi oțelesc brațul și inima, spre a sluji cu destoinicie Patria și Armata României. Așa să-mi ajute Dumnezeu".

Autorităile județeului Prahova au fost, astăzi, prezente la festivităţile de deschidere ale noului an şcolar 2017-2018 la două licee emblematice pentru judeţul #Prahova - Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" Breaza şi Liceul Teoretic "Aurel Vlaicu".
Pe pagina sa de facebook, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, le-a transmis elevilor următorul mesaj:
"Dragi elevi,
Vă doresc un an şcolar plin de realizări, în care să învăţaţi multe lucruri noi, să trăţi bucuria competiţiei, să legaţi şi să păstraţi prietenii.
Stimaţi dascăli,
sper ca acest început să fie startul unei experienţe noi şi interesante, pline de satisfacţii.
Tuturor, mult succes în noul an şcolar!
Împreună, să facem şcoala "să fie iubită şi respectată, să fie centrul de unde să pornească curentele cele bune şi sănătoase pentru înălţarea şi întărirea neamului", așa cum spunea, cu atâta dreptate, Spiru Haret."

Sursa foto: MApN – Eugen Mihai/ facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923