Socant. Un sofer al Ambulantei Prahova, muscat de cainele pacientei

21 Nov 2017 14:45
Socant. Un sofer al Ambulantei Prahova, muscat de cainele pacientei
Un ambulantier de la Statia Ploiesti a vazut moartea cu ochii. Acesta s-a dus, alaturi de o colega asistenta, la o solicitare, pe strada Negru Vodă. Nu a intrat bine in curte ca a si fost atacat de cainele familiei, un ciobanesc.
"La o solicitare pentru o femeie 65 ani cu diabet zaharat dezechilibrat, Ambulanțierul a fost mușcat câinele ( de talie mare) familiei. Colegul nostru prezintă traumatism cranian minor, multiple escoriatii la nivelul fetei, plaga muscata mana stânga , multiple plăgi mușcate la nivelul membrelor inferioare. Acesta a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportat la spital. Din primele informații câinele nu este vaccinat și nu a fost legat", a povestit George Duță, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Prahova.
Pacienta a fost evaluata de echipaj și a refuzat transportul la spital. Conducerea SAJ a sesizat si poitistii.

foto, caracter ilustrativ: Stirile Kanal D

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923