Spectacol de Ziua Educației, la Băicoi, susținut de elevi (GALERIE FOTO)

05 Oct 2017 13:50
Primăria Băicoi, prin Biroul Cultură Bibliotecă Sport și în parteneriat cu Liceul Tehnologic Contstantin Cantacuzino, a marcat Ziua Mondială a Educației la sala de sport a orașului. Astfel, elevii au pregătit un spectacol artistic-sportiv care s-a desfășurat astăzi sub motto-ul "Copiii se nasc cu aripi, profesorii ii invata sa zboare". Din program au făcut parte și componenții trupelor de la Casa de Cultură Băicoi. Este vorba despre trupa de teatru coordonată de profesoara Gina David, trupa "Bambino" condusă de profesorul Ion Enescu, Ansamblul "Crăișorul" coordonat de profesorul George Stătescu și trupele de dans modern "Ritmic" și "Pițigoi". Prin acest specatcol, organizatorii și-au dorit să demonstreze că adevarații dascali știu să descopere în fiecare elev capacitățile, talentele, pasiunile, și că îi îndrumă și îi sprijină să și le valorifice, îmbinând educația formală cu cea non-formală, ajutându-i astfel să se afirme ca personalități armonioase.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677