Spectacol de Ziua Educației, la Băicoi, susținut de elevi (GALERIE FOTO)

05 Oct 2017 13:50
Primăria Băicoi, prin Biroul Cultură Bibliotecă Sport și în parteneriat cu Liceul Tehnologic Contstantin Cantacuzino, a marcat Ziua Mondială a Educației la sala de sport a orașului. Astfel, elevii au pregătit un spectacol artistic-sportiv care s-a desfășurat astăzi sub motto-ul "Copiii se nasc cu aripi, profesorii ii invata sa zboare". Din program au făcut parte și componenții trupelor de la Casa de Cultură Băicoi. Este vorba despre trupa de teatru coordonată de profesoara Gina David, trupa “Bambino” condusă de profesorul Ion Enescu, Ansamblul “Crăișorul” coordonat de profesorul George Stătescu și trupele de dans modern “Ritmic” și “Pițigoi”. Prin acest specatcol, organizatorii și-au dorit să demonstreze că adevarații dascali știu să descopere în fiecare elev capacitățile, talentele, pasiunile, și că îi îndrumă și îi sprijină să și le valorifice, îmbinând educația formală cu cea non-formală, ajutându-i astfel să se afirme ca personalități armonioase.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237