Spectacol folcloric, de Ziua Unirii Principatelor Romane, la filarmonica ploiesteana. Vor canta, printre altii, Gelu Voicu, Marian Dovîncă si Adriana Deaconu

17 Jan 2018 17:24
Spectacol folcloric, de Ziua Unirii Principatelor Romane, la filarmonica ploiesteana. Vor canta, printre altii, Gelu Voicu,  Marian Dovîncă si Adriana Deaconu
Filarmonica "Paul Constantinescu" vă invită miercuri, 24 ianuarie 2018, de la ora 19.00, la un Spectacol Folcloric deosebit, dedicat Unirii Principatelor Române.
Pe scenă vor urca, acompaniați de orchestra populară "Flacăra Prahovei", condusă de Marian Dovîncă, Adriana Deaconu, Gelu Voicu, Gigi Stoica și Traian Frîncu, îndrăgiții soliști vocali ai Filarmonicii ploieștene. Invitați de onoare vor fi dansatorii ansamblurilor "Prahova" și "Prahova junior" coordonate de Gheorghe Grama, aparținând Casei de Cultură "I.L. Caragiale" a Municipiului Ploiești.
Unirea Principatelor Române, care a avut loc pe 24 ianuarie 1859 sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, a fost primul pas importat pe calea înfăptuirii statului național unitar român.
Evenimentul, care va fi găzduit de Sala de Concerte "Ion Baciu" a Filarmonicii "Paul Constantinescu", este programat să înceapă la ora 19.00. Biletele sunt disponibile online pe www.filarmonicaploiești.ro sau la Casa de Bilete a Filarmonicii, din str. Anton Pann nr. 5, la prețul de 10 lei.
Vă așteptăm să sărbătorim împreună, prin joc și voie bună, unul dintre cele mai importante momente ale istoriei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677