Spectacol folcloric, de Ziua Unirii Principatelor Romane, la filarmonica ploiesteana. Vor canta, printre altii, Gelu Voicu, Marian Dovîncă si Adriana Deaconu

17 Jan 2018 17:24
Spectacol folcloric, de Ziua Unirii Principatelor Romane, la filarmonica ploiesteana. Vor canta, printre altii, Gelu Voicu,  Marian Dovîncă si Adriana Deaconu
Filarmonica "Paul Constantinescu" vă invită miercuri, 24 ianuarie 2018, de la ora 19.00, la un Spectacol Folcloric deosebit, dedicat Unirii Principatelor Române.
Pe scenă vor urca, acompaniați de orchestra populară "Flacăra Prahovei", condusă de Marian Dovîncă, Adriana Deaconu, Gelu Voicu, Gigi Stoica și Traian Frîncu, îndrăgiții soliști vocali ai Filarmonicii ploieștene. Invitaţi de onoare vor fi dansatorii ansamblurilor "Prahova" şi "Prahova junior" coordonate de Gheorghe Grama, aparţinând Casei de Cultură "I.L. Caragiale" a Municipiului Ploieşti.
Unirea Principatelor Române, care a avut loc pe 24 ianuarie 1859 sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, a fost primul pas importat pe calea înfăptuirii statului național unitar român.
Evenimentul, care va fi găzduit de Sala de Concerte "Ion Baciu" a Filarmonicii "Paul Constantinescu", este programat să înceapă la ora 19.00. Biletele sunt disponibile online pe www.filarmonicaploieşti.ro sau la Casa de Bilete a Filarmonicii, din str. Anton Pann nr. 5, la preţul de 10 lei.
Vă aşteptăm să sărbătorim împreună, prin joc şi voie bună, unul dintre cele mai importante momente ale istoriei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434