Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti se confrunta cu un deficit de aproape 300 de angajati - VIDEO

16 Aug 2018 03:00
Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti se confrunta cu un deficit de aproape 300 de angajati - VIDEO
Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti se confrunta o lipsa acuta a personalului medical. Numai numarul posturilor de medici vacante in acest moment se ridica la 104. Sectiile cu cele mai mari problem la capitolul angajati sunt Unitatea de Primiri Urgente, terapia intensiva si cardiologia. UPU functioneaza in prezent cu opt medici de specialitate la care se adauga trei medici de familie cu atestat de urgenta. Pe langa acestia ar mai fi nevoie de inca 16 medici. Din aceasta cauza pacientii stau ore intregi la urgente. La concursurile organizate pentru ocuparea posturilor vacante se prezinta putine cadre medicale, iar multi dintre angajatii unitatii spitalicesti au ales sa se mute la Bucuresti, in sistemul privat sau in strainatate.
La Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti sunt aprobate 2501 posturi, iar in prezent sunt ocupate 2230, ceea ce inseamna un deficit total de 271 de angajati.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Aveti si medic ptr consult si recomandari de tratament ?
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587