Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti se confrunta cu un deficit de aproape 300 de angajati - VIDEO

27 May 2018 04:40
Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti se confrunta cu un deficit de aproape 300 de angajati - VIDEO
Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti se confrunta o lipsa acuta a personalului medical. Numai numarul posturilor de medici vacante in acest moment se ridica la 104. Sectiile cu cele mai mari problem la capitolul angajati sunt Unitatea de Primiri Urgente, terapia intensiva si cardiologia. UPU functioneaza in prezent cu opt medici de specialitate la care se adauga trei medici de familie cu atestat de urgenta. Pe langa acestia ar mai fi nevoie de inca 16 medici. Din aceasta cauza pacientii stau ore intregi la urgente. La concursurile organizate pentru ocuparea posturilor vacante se prezinta putine cadre medicale, iar multi dintre angajatii unitatii spitalicesti au ales sa se mute la Bucuresti, in sistemul privat sau in strainatate.
La Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti sunt aprobate 2501 posturi, iar in prezent sunt ocupate 2230, ceea ce inseamna un deficit total de 271 de angajati.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
In com.Soimari-Ph stau tevile de apa si gaze in pamint de 7 ani nefolosite.Ne-au pus sa facem camine ptr controarele de apa,au montat contoarele si apa tot nu avem.Drumurile nu sint marcate si semnalizate,iluminat public gasesti doar in fata portilor smekerilor din primarie.Haznalele sint deversate in paraul care trece prin comuna,santurile pline de iarba si gunoaie.Ptr ce platim taxe si impozite?Cei care beneficiaza de aj.sociale ce fac ?
Sunt mândră de acest partid care este aproape de oameni,De nevoile acestora de felul cum se dezvolta frumosul nostru oraș natal,De felul cum cei din conducere stau de vb cu cetățenii orașului Doresc mult succes celor care fac parte din acest partid si realizari cat mai multe.Succes
Bună ziua.Pe un frigider sau o mașină de spălat la un centru de colectare fier vechi primești câteva zeci de lei. Cred ca dacă ați acorda ceva ( bonuri valorice sau vauchere)ați avea succes mai mare.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la 0755.010.518- Cofetaria Andrei!
Dacă nu sunt șomer nu pot sa fac cursul de bucatar
Curs valutar
EUR Euro 4.6288 0.0005
USD Dolarul SUA 3.9524 0.0727
GBP Lira sterlina 5.2780 0.0171
CHF Francul elvetian 3.9799 0.0999
XAU Gramul de aur 165.7899 2.3288