Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti se confrunta cu un deficit de aproape 300 de angajati - VIDEO

09 Feb 2018 16:25
Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti se confrunta cu un deficit de aproape 300 de angajati - VIDEO
Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti se confrunta o lipsa acuta a personalului medical. Numai numarul posturilor de medici vacante in acest moment se ridica la 104. Sectiile cu cele mai mari problem la capitolul angajati sunt Unitatea de Primiri Urgente, terapia intensiva si cardiologia. UPU functioneaza in prezent cu opt medici de specialitate la care se adauga trei medici de familie cu atestat de urgenta. Pe langa acestia ar mai fi nevoie de inca 16 medici. Din aceasta cauza pacientii stau ore intregi la urgente. La concursurile organizate pentru ocuparea posturilor vacante se prezinta putine cadre medicale, iar multi dintre angajatii unitatii spitalicesti au ales sa se mute la Bucuresti, in sistemul privat sau in strainatate.
La Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti sunt aprobate 2501 posturi, iar in prezent sunt ocupate 2230, ceea ce inseamna un deficit total de 271 de angajati.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677