Teatrul Toma Caragiu participa la Festivalul National de Teatru

18 Oct 2017 21:12
Spectacolul Teatrului Toma Caragiu, Razboiul nu a inceput inca, de Mikhail Durnenkov, in regia lui Bobi Pricop, va fi prezent la cea de-a 27-a editie a Festivalului National de Teatru, eveniment ce reuneste unele dintre cele mai bune spectacole de teatru ale stagiunii 2016-2017.

Editia din acest an a Festivalului National de Teatru va avea loc in perioada 20-30 octombrie, la Bucuresti, iar selectia spectacolelor a fost realizata de directorul artistic al Festivalului, criticul Marina Constantinescu.

Spectacolul Razboiul nu a inceput inca este programat vineri, 27 octombrie, in Sala Majestic a Teatrului Odeon, unde vor avea loc doua reprezentatii: de la ora 18.00 si de la ora 21.00.

Detalii
Toate personajele sunt fațete ale aceleiași identități colective moderne; sunt neîncrezătoare, reacționează și sunt profund paranoice. Vârsta și genul nu sunt întotdeauna importante în ceea ce privește cine pe cine joacă; aceste persoane sunt reprezentative pentru un concept mult mai complex. Tablourile scenice își schimbă direcția, de la terifianta violență domestică către o întâlnire suprarealistă și foarte amuzantă la un bazin de înot. Deși uneori delimitarea scenelor făcută de Durnenkov se simte mult prea pregnant sau puțin cam tumultos, jocul actoricesc te prinde, iar sunetul puternic și light design-ul conferă coerența spectacolului.

Oare războiul contează pentru un tată care amenință să incendieze o casă nouă construită pentru el de către fiul său, pur și simplu pentru a evita umilința de a fi dependent? Este război ceea ce se întâmplă atunci când o soție este supusă în fața soțului ei violent, dar devotat? Durnenkov descrie efectele dezumanizante ale vieții intr-o societate la un pas de război total.

Războiul nu a început încă este un spectacol presărat cu umor negru, dar de multe ori hilar, despre locul în care războiul se ascunde de fapt - în casele noastre, pe străzile noastre, în inimile noastre.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677