Traficul rutier s-a desfășurat cu greutate pe DN 1A, noaptea trecută

23 May 2019 09:05
Traficul rutier s-a desfășurat cu greutate pe DN 1A, noaptea trecută
Noaptea trecută, pe DN1A, la intrarea în localitatea Corlătești, pe sensul de mers Bărcănești către Moara Nouă, un tir care transporta fructe și legume a ieșit în afara părții carosabile, după ce a lovit o balustradă. Roțile din spate au rămas suspendate, în zonă fiind o diferență de nivel, astfel încât a fost nevoie de intervenția unei macarale. Nu au fost victime.
Conducătorul auto, fiind testat, a reieșit că nu a consumat alcool. Traficul a fost dirijat până la sosirea unei autospeciale cu macara care a scos cabina înapoi pe partea carosabilă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Sunt bucuros ca se organizează in România expoziții de bonsai. Însă ar trebui mai mult promovată asemenea știre deoarece încă foarte mulți romani considera ca bonsai este o specie anume de planta. Abia aștept sa vizitez aceasta grădina cu bonsai
Multumesc pentru informatii.Foarte utile pentru familia mea.Ne-am propus ca la sfarsitul acestei luni sa incepem o cura de 10 bai in statiunea Tintea.foarte buna initiativa de a pune pe net aceste informatii. Va felicit !
Buna ziua,se mai fac angajari la dv?
Curs valutar
EUR Euro 4.7224 0.0025
USD Dolarul SUA 4.1521 -0.0020
GBP Lira sterlina 5.2788 0.0087
CHF Francul elvetian 4.2433 -0.0098
XAU Gramul de aur 187.3748 -0.5404