Un aparat Real Time-PCR va fi achiziționat pentru Spitalul de Pediatrie Ploiești/Măsuri suplimentare cerute de primar la Spitalul Municipal Schuller

06 Apr 2020 20:34
Primarul Ploieștiului a mers, astăzi, la Spitalul Municipal Schuller și Spitalul de Pediatrie, aflate în subordinea Primăriei Ploiești.
*Am solicitat conducerii Spitalului Municipal suplimentarea măsurilor prin care se asigură triajul epidemiologic la intrare. La nivelul spitalului existau deja 3 zone special amenajate, dar se pierdea mult timp la completarea declarațiilor de către pacienți, care de acum încolo vor fi ajutați în acest sens*, a transmis Adrian Dobre.
Potrivit acestuia, personalul medical din cele două spitale dispune de echipamentele de protecție necesare și, totodată, acestea au în derulare o serie de achiziții pentru suplimentarea lor.
*De asemenea, până în acest moment, am dispus achiziția unui aparat Real Time-PCR pentru Spitalul de Pediatrie (procedura este în derulare), precum și două sisteme profesionale de nebulizare necesare pentru dezinfecția ambulanțelor după transportarea pacienților suspecți sau confirmați cu COVID-19, care au fost deja predate Serviciului de Ambulanță Județean Prahova*, a mai precizat Dobre.
Totodată, în ședința de Consiliul Local, care va avea loc mâine, edilul spune că se vor suplimenta sumele deja alocate celor două spitale cu câte 100 de mii lei, special pentru achiziția de echipamente de protecție.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000