Un aparat Real Time-PCR va fi achiziționat pentru Spitalul de Pediatrie Ploiești/Măsuri suplimentare cerute de primar la Spitalul Municipal Schuller

06 Apr 2020 20:34
Primarul Ploieștiului a mers, astăzi, la Spitalul Municipal Schuller și Spitalul de Pediatrie, aflate în subordinea Primăriei Ploiești.
*Am solicitat conducerii Spitalului Municipal suplimentarea măsurilor prin care se asigură triajul epidemiologic la intrare. La nivelul spitalului existau deja 3 zone special amenajate, dar se pierdea mult timp la completarea declarațiilor de către pacienți, care de acum încolo vor fi ajutați în acest sens*, a transmis Adrian Dobre.
Potrivit acestuia, personalul medical din cele două spitale dispune de echipamentele de protecție necesare și, totodată, acestea au în derulare o serie de achiziții pentru suplimentarea lor.
*De asemenea, până în acest moment, am dispus achiziția unui aparat Real Time-PCR pentru Spitalul de Pediatrie (procedura este în derulare), precum și două sisteme profesionale de nebulizare necesare pentru dezinfecția ambulanțelor după transportarea pacienților suspecți sau confirmați cu COVID-19, care au fost deja predate Serviciului de Ambulanță Județean Prahova*, a mai precizat Dobre.
Totodată, în ședința de Consiliul Local, care va avea loc mâine, edilul spune că se vor suplimenta sumele deja alocate celor două spitale cu câte 100 de mii lei, special pentru achiziția de echipamente de protecție.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8419 -0.0007
USD Dolarul SUA 4.3293 -0.0224
GBP Lira sterlina 5.4413 0.0904
CHF Francul elvetian 4.5077 -0.0196
XAU Gramul de aur 242.0617 0.7038