Un barbat a fost salvat de politistii locali din Ploiesti. Afla ce s-a intamplat

16 Jan 2018 13:01
Un barbat a fost salvat de politistii locali din Ploiesti. Afla ce s-a intamplat
În cursul nopții de 15/16 ianuarie 2018, în timp ce se afla pe strada Cuza-Vodă, o patrulă a Poliției Locale a auzit o bubuitură înfundată, destul de puternică. Încercând să afle cauza acesteia, polițiștii locali au constatat că dintr-o anexă subterană aflată în fața unei unități bancare, o persoană striga după ajutor, moment în care au văzut și un fum negru, ce provenea din acel subsol.
Cautand, oamenii legii au gasit un bărbat care cerea ajutor, acesta fiind scos din subsolul în care incendiul începuse să se propage semnificativ. De asemenea, i s-au acodat măsuri de prim ajutor persoanei în cauză, aceasta prezentând tulburări respiratorii, vărsături și grețuri, având urme de arsuri minore pe față și pe mâini, fiind solicitată în același timp și intervenția Serviciului Unic de Urgență.
La fața locului s-au prezentat două autospeciale I.S.U. care au localizat și stins incendiul, precum și un echipaj al Ambulanței, care a preluat victima, aceasta fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență.
Barbatul are 66 de ani si este din Bacau.
Foto: Politia Locala Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923