UPDATE: Barbatul a fost gasit! Un barbat din Bucov, dat disparut. Acesta nu a mai ajuns acasa dupa ce a fost externat din spital

26 Oct 2020 08:49
UPDATE: Barbatul a fost gasit! Un barbat din Bucov, dat disparut. Acesta nu a mai ajuns acasa dupa ce a fost externat din spital
Anunt Politia Prahova: La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr.4 Ploiești au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că tatăl său, numitul Ion Gheorghe, în vârstă de 55 ani, nu a ajuns la domiciliul din comuna Bucov, acesta fiind externat din Spitalul Judeţean Ploieşti în cursul zilei de ieri.
La momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni din stofă de culoare neagră și pulover alb cu dungi negre.
*Semnalmente*: înalțime 1,66 m, greutate 75 kg, față ovală, păr cărunt tuns scurt și calviție frontală, ochi căprui, fără semnalmente particulare.
Persoanele care pot da relații care să ajute la identificarea bărbatului sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție, sau să apeleze numărul unic de urgență 112.


UPDATE: Se revocă urmărirea bărbatului în vârstă de 55 de ani, acesta fiind depistat de polițiști în municipiul Ploiești. Nu a fost victima vreunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8732 0.0002
USD Dolarul SUA 4.1013 -0.0090
GBP Lira sterlina 5.4820 0.0285
CHF Francul elvetian 4.5070 -0.0002
XAU Gramul de aur 246.1113 -0.5634