Un bărbat din Cerașu a murit în urma unui incendiu

25 Nov 2020 10:19
Un bărbat din Cerașu a murit în urma unui incendiu
Pompierii au fost chemați, ieri, să stingă un incendiu izbucnit la o casă din Cerașu. Echipajele au găsit un bărbat care și-a pierdut viața.
*Un bărbat în vârstă de 64 de ani și-a pierdut viața în urma unui incendiu care a cuprins cu repeziciune casa în care locuia. Tragedia a avut loc marți, în jurul orei 15:30 în localitatea prahoveană Cerașu. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta într-un dormitor, cuprinzând câteva obiecte de mobilier. Din păcate, echipajele medicale sosite la locul evenimentului nu au mai putut să facă altceva decât să constate decesul bărbatului. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza fumatului*, a transmis ISU Prahova.
foto ilustrativ https://presshub.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677