Un bolnav de COVID-19 a fugit din spital și a plecat cu un taxi spre Vrancea. A fost prins în Buzău

30 Apr 2020 16:10
Un bolnav de COVID-19 a fugit din spital și a plecat cu un taxi spre Vrancea. A fost prins în Buzău
Polițiștii din Buzău au depistat o persoană diagnosticată cu SARS-COV-2, care ar fi părăsit unitatea medicală unde se afla internat, fără încuviințarea cadrelor medicale

În seara de 29 aprilie a.c., polițiștii buzoieni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 34 de ani, din Vrancea, a părăsit în cursul zilei incinta unității medicale de pe raza municipiului București, fără încuviințarea cadrelor medicale, unde se afla internat cu diagnosticul SARS-COV-2.

Imediat după primirea sesizării, persoana a fost dată în consemn tuturor polițiștilor din teren, iar efectivele de ordine publică au fost mobilizate pe teritoriului întregului județ, fiind constituite inclusiv filtre în zonele de tranzit în vederea depistării în trafic a bărbatului.

În jurul orei 21.00, persoana căutată a fost depistată de polițiștii buzoieni pe DN2E85, în localitatea Oreavul, în timp ce se deplasa cu un autoturism ce efectua servicii de taximetrie pe direcția București-Vrancea.

Autoturismul a fost blocat în trafic, iar ocupanții mașinii au fost atenționați să rămână în autoturism, timp în care polițiștii au asigurat zona până la sosirea echipajelor suplimentare în vederea escortării.

Ulterior, autoturismul a fost condus către Vrancea de echipajele de poliție din Buzău și Vrancea, prin încadrarea în trafic a autoturismului până la destinație.

Cele două persoane, bărbatul căutat, respectiv șoferul autoturismului, un bucureștean de 46 de ani, au fost predați echipajului I. S. U. Vrancea pentru intervenție procedurala în vederea înlăturării stării de pericol.
sursa IJP Buzău

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342