Un câmpinean a fost reținut, bănuit fiind de distrugerea anvelopelor a nouă autovehicule și furt

19 Jul 2019 09:55
Un câmpinean a fost reținut, bănuit fiind de distrugerea anvelopelor a nouă autovehicule și furt
Polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Câmpina efectuează cercetări într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de furt și distrugere în formă continuată de către un bărbat de 49 de ani din municipiu.
Cercetările oamenilor legii au scos la iveală faptul că în noaptea de 11/12 iulie a.c., bărbatul ar fi distrus prin înțepare, cu un cuțit, anvelopele a nouă autovehicule parcate pe o stradă din localitate, prejudiciul cauzat fiind estimat la 4.500 lei.
"Tot din cercetări, a mai rezultat faptul că, în luna aprilie 2018, acesta ar fi mers în incinta unui supermarket din oraș, de unde i-ar fi sustras unui bărbat o borsetă în care era suma de 796 lei și documentele de identitate", arată PolițiaPrahova.
Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, cu propunere legală.
foto ilustrativ: CraiovaForum

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677