Un fost profesor de la Colegiul Național Militar "Dimitrie Cantemir" Breaza a murit

19 Feb 2020 17:52
Un fost profesor de la Colegiul Național Militar "Dimitrie Cantemir" Breaza a murit
Astăzi, 19 februarie, am primit cu tristețe și profund regret vestea că distinsul profesor Ion Stoica a plecat dintre noi, la vârsta de 77 de ani, anunță Colegiul Național Militar "Dimitrie Cantemir" Breaza.
"Din anul 2010, când n-a mai fost în activitate, ne-a bucurat cu prezența domniei sale la evenimentele importante din viața colegiului. Timp de 23 de ani, sub deviza "disciplină și performanță", a pregătit numeroase generații de cantemiriști care au iubit biologia pentru maniera inedită în care le-a fost predată. remarcându-se prin rezultatele deosebite obținute în domeniul atât de vast al acestei discipline. Mulți dintre absolvenți sunt, astăzi, medici militari sau civili de renume.
OM cu deosebită noblețe sufletească, iubit și stimat de cei din jur, soț, tată și bunic iubitor, a plecat să întregească cancelaria CANTEMIRISTĂ din ceruri.
Va rămâne veșnic în inimile cadrelor militare, colegilor, elevilor și absolvenților ca un profesionist desăvârșit, un exemplu de modestie, dăruire și dragoste de oameni.
Cu toții îi vom păstra mereu o caldă amintire.
În fața acestei despărțiri, suntem alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și un gând de mângâiere și alinare.
Dumnezeu să vă odihnească în pace, DOMNULE PROFESOR!", au transmis reprezentantii colegiului.

foto Colegiul Național Militar "Dimitrie Cantemir" Breaza/Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677