Un ploiestean, aur la Europen Championship kickboxing!

01 Oct 2018 10:31
Un tanar din Ploiesti reuseste sa cucereasca medalii dupa medalii. Cea mai recenta este una de aur. Ciprian Ardeleanu a castigat medalia de aur la Europen Championship kickboxing, Spania!
"Aceasta reusita este datorată în mare parte vouă prieteni dragi care m-ati susținut,m-ati încurajat ati fost alături de mine. Cuvintele voastre au ajuns in inima mea, împart cu voi si va trimit cate o părticică din această reușită!!! Va multumesc tuturor", a scris Ciprian pe Facebook.
Ciprian Ardeleanu are, de altfel, si o scoala de Kickboxing.
foto Facebook/Ciprian Ardeleanu

COMENTARII

64x64

Diaspora -Diaspora

Bravo Cip!! Felicitării !! Pentru Romănia tu ești un nume. Ai dovedit că ai o voința de fier . Sincere felicitării !!Cei din diaspora sunt mindrii de tine 💪👊 🙏🏻

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Sunt bucuros ca se organizează in România expoziții de bonsai. Însă ar trebui mai mult promovată asemenea știre deoarece încă foarte mulți romani considera ca bonsai este o specie anume de planta. Abia aștept sa vizitez aceasta grădina cu bonsai
Multumesc pentru informatii.Foarte utile pentru familia mea.Ne-am propus ca la sfarsitul acestei luni sa incepem o cura de 10 bai in statiunea Tintea.foarte buna initiativa de a pune pe net aceste informatii. Va felicit !
Buna ziua,se mai fac angajari la dv?
unde se pot dona haine si jucarii
Curs valutar
EUR Euro 4.7260 0.0011
USD Dolarul SUA 4.2193 -0.0048
GBP Lira sterlina 5.3065 0.0140
CHF Francul elvetian 4.2262 0.0040
XAU Gramul de aur 182.0719 -0.5607