Un ploiestean, aur la Europen Championship kickboxing!

19 Feb 2019 02:54
Un tanar din Ploiesti reuseste sa cucereasca medalii dupa medalii. Cea mai recenta este una de aur. Ciprian Ardeleanu a castigat medalia de aur la Europen Championship kickboxing, Spania!
"Aceasta reusita este datorată în mare parte vouă prieteni dragi care m-ati susținut,m-ati încurajat ati fost alături de mine. Cuvintele voastre au ajuns in inima mea, împart cu voi si va trimit cate o părticică din această reușită!!! Va multumesc tuturor", a scris Ciprian pe Facebook.
Ciprian Ardeleanu are, de altfel, si o scoala de Kickboxing.
foto Facebook/Ciprian Ardeleanu

COMENTARII

64x64

Diaspora -Diaspora

Bravo Cip!! Felicitării !! Pentru Romănia tu ești un nume. Ai dovedit că ai o voința de fier . Sincere felicitării !!Cei din diaspora sunt mindrii de tine 💪👊 🙏🏻

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Curs valutar
EUR Euro 4.7401 0.0018
USD Dolarul SUA 4.1850 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.4095 0.0263
CHF Francul elvetian 4.1713 -0.0021
XAU Gramul de aur 178.1720 0.2612