UPDATE: Baietelul a fost salvat de un pompier aflat in timpul liber. Doi copii, luati de viitura, la Filipestii de Padure. Unul a fost salvat, celalalt este cautat

03 Aug 2019 20:24
UPDATE: Baietelul a fost salvat de un pompier aflat in timpul liber. Doi copii, luati de viitura, la Filipestii de Padure. Unul a fost salvat, celalalt este cautat
Incidentul s-a produs in urma cu putin timp in comuna prahoveana Filipeștii de Pădure, lângă podul dintre satele Dițesti si Minieri. Cei doi copii sunt frați si au 3 și 4 ani. Ei se aflau pe marginea apei cand au fost luați de viitura râului Provița. Din primele date ale Politiei Prahova, se pare că aceștia împreună cu mama lor ar fi traversat raul cu o caruta, moment în care au fost surprinși de viitură. Din fericire, un minor a fost salvat.
Autoritatile acționează in aceste momente și pentru găsirea celui de-al doilea copil.

UPDATE: Se pare ca în căruță se aflau parintii și cei trei copii dar, doar cei doi minori au fost luați de viitură, un baietel și o fetița. Potrivit unor surse, băiatul a fost salvat de un pompier si s-ar afla acum pe o insula de pamant, iar fetița este căutată inca.

UPDATE2: Conform ISU Prahova, la locul evenimentului s-au deplasat 3 echipaje de pompieri, o ambulanță SMURD si 2 bărci pneumatice. Totodată, la nivelul Detașamentului de Pompierii Câmpina a crescut capacitatea de Intervenție cu alți 114 pompieri. Unul dintre copii a fost salvat de către un pompier aflat in timpul liber. Și tatal copiilor a fost scos de către pompieri.

UPDATE 3: Alți 200 de pompieri au fost chemați sa intervină pentru căutarea copilului luat de viitura. In total sunt peste 300 de pompieri care participa la interventie.

UPDATE4: Potrivit ISU Prahova, a fost găsit și cel de al doilea copil, este un băiețel de aproximativ 3 ani. Se executa manevre de resuscitare, in drum către UPU a Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti. Din pacate, acesta nu a supravietuit!
Sursa foto: ISU PH

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677