Verificări la deținătorii de arme. Polițiștii au constatat două infracțiuni

21 Feb 2020 11:33
Verificări la deținătorii de arme. Polițiștii au constatat două infracțiuni
Polițiștii de investigații criminale din cadrul Polițiilor orășenești Băicoi și Mizil au procedat la efectuarea unor verificări pe linia deținătorilor de arme, iar în urma neregulilor constatate au întocmit două dosare penale pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
Potrivit IJP Prahova, în primul caz, din cercetări a rezultat că o femeie în vârstă de 54 de ani, din orașul Băicoi, în calitate de deținător a două arme, nu ar fi luat măsurile necesare pentru a obține avizarea permisului de port-armă, în termenul legal. Polițiștii au ridicat armamentul și muniția în vederea confiscării.
De asemenea, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din orașul Mizil, care nu avea permis de port-armă, ar fi depozitat și păstrat în locuința sa două arme supuse autorizării și muniția aferentă, care au aparținut unui membru al familiei, decedat în anul 2018.
În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
foto ilustrativ https://stirilecs.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
As dori sa știu dacă aceasta lege, respectiv 209/14.03.20 este valabila și dacă se întra în vacanta de paste... 06_20 04 20?
Domnule Director al DSP PRAHOVA VA ROG SA IMPUNETI SI SA CERETI MASURI MAI BUNE ( DURE) PTR CETATENII ROMANI VENITI ACASA SI CARE SUNT IN CARANTINA LA DOMICILIU. 1) Trebuiesc instintate primariile si organele de politie de pe raa localitatilor unde acestia locuiesc 2)Intrebati in ce spatii se autoizoleaza si cu ce membrii ai familiei unde vin sa locuiasca vor sta 3) In momentul in care vin in locuinta respectiva si intra in contact cu ceilalti membri ai familiei,obligatoriu si acestia trebuiesc sa intre in autoizolare. 4) Daca membrii ai familiei care ii primesc in domiciliul lor lucreaza ,trebuiesc intrebati unde lucreaza si luat legatura cu angajatorul lor care va fi anuntat ca acestia au rude care sunt in autoizolare la domiciliu si sa nu fie primiti la munca 5) Acestia( inclusiv gazdele-rudele)trebuiesc informate cu privire la respectarea carantinei ,autoizolarii si cu masurile care se iau in conditiile in care acestia nu respecta legea ( amenzile si inchisoarea) ptr a nu spune ca nu au stiut. Este imperios impunerea acestor reguli ptr a se putea stopa raspandirea acestui virus si a nu ajunge in situatia Italiei. Multumesc anticipat ptr aplecarea dvs catre aceasta rugaminte a mea.
Cum sa nu intri in panica cand te duci la magazine si nu mai găsești o pâine, mălai sau macar drojdie si faina sa faci o pâine.... pai normal ca intri in panica cand vezi refturile goale
Nu doresc sa mai treca cineva prin cosmaru de inundatii,Doamne Ajuta
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Curs valutar
EUR Euro 4.8332 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.3890 -0.0253
GBP Lira sterlina 5.3759 0.1027
CHF Francul elvetian 4.5616 0.0162
XAU Gramul de aur 228.9056 -0.3826