Veste buna pentru mamicile prahovene! Maternitatea din Ploiesti a fost dotata cu 7 mese moderne de nasteri

22 Aug 2019 08:00
Veste buna pentru mamicile prahovene! Maternitatea din Ploiesti a fost dotata cu 7 mese moderne de nasteri
Veste bună pentru mămicile din județul Prahova! Spitalul de Obstetrică " Ginecologie Ploiești, aflat în administrarea Consiliului Județean Prahova, a primit recent șapte mese moderne de nașteri. Cu acestea au fost dotate sălile de nașteri individuale. Potrivit reprezentantilor Consiliului Judetean Prahova, achizițiile au fost realizate în cadrul ,,Proiectului privind Reforma Sectorului Sanitar, faza a II-a, componenta 1 " Asistență medicală maternală și neonatală", finanțat prin acordul semnat între Guvernul României și Banca Europeană de Investiții.
Astfel, prin noile dotări la sălile de nașteri, maternitatea prahoveană își îmbunătățește condițiile oferite pacientelor și nou-născuților.
Pentru administrația județeană, îmbunătățirea serviciilor medicale reprezintă o prioritate, iar în acest context, este în atenția Consiliului Județean Prahova programul destinat dotării unităților sanitare cu instrumentar medical și mobilier nou, pentru cele două spitale pe care le are în administrare, respectiv Spitalul Județean de Urgență Ploiești și Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Ploiești, se arata intr-o postare pe pagina de facebook a Consilului Judetean Prahova
Sursa foto: facebook Consiliul Judetean Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677