Veste buna pentru pacienti. Spitalul judetean de urgenta Ploiesti, inclus in programul de tratament imediat in AVC

16 Feb 2019 12:30
Veste buna pentru pacienti. Spitalul judetean de urgenta Ploiesti, inclus in programul de tratament imediat in AVC
Șanse suplimentare pentru salvarea vieților pacienților din județul Prahova care suferă accidente vasculare cerebrale, anunta pe Facebook presedintele CJ Prahova, Bogdan Toader.

Spitalul Județean de Urgență Ploiești a fost inclus, din acest an, în programul național derulat de MinisterulSănătății privind tratamentele imediate în cazul apariției accidentelor vasculare cerebrale.

"Doamna ministru Sorina Pintea a anunțat extinderea acestui program prin care bolnavii vor beneficia de tratament prin tromboliză intravenoasă în primele patru ore și jumătate de la debutul primelor simptome de AVC ischemic acut, acest tip de terapie ducând la scăderea semnificativă a consecințelor extrem de severe ale acestei afecțiuni", a scris Toader.

Programul național a fost extins de la 10 spitale, câte erau incluse în proiect până în acest an, la 43 de unități medicale din întreaga țară, printre acestea aflându-se și Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677