Vezi cum arata secția de medicina internă modernizata de la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti - FOTO

23 Dec 2017 15:16
Comunicat CJ Prahova: Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader și vicepreședintele Ludmila Sfîrloagă au efectuat vineri, 22 decembrie 2017 o vizită de lucu la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, pentru a trece în revistă lucrările de modernizare la secția de interne, situată la etajul 4 al clădirii.
Astfel, secția de medicina internă, modernizată a fost redeschisă astăzi, conform calendarului stabilit, iar programul de îmbunătățire a infrastructurii spitalicești la SJU Ploiești va continua și cu alte secții.
Obiectivul de investiție face parte din proiectul ,,Modernizare corp clădire A + B din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești". Pentru secția de interne, investiția este de aproximativ 1.000.000 lei și include: lucrări de arhitectură, mobilier specific unui salon medical, instalații electrice, instalații de curenți slabi (detecție incendiu, comunicare voce/date, control acces), instalații de fluide medicale individuale. La secția de interne s-au instalat 80 de paturi standard , fiecare salon fiind prevăzut cu 5 paturi.
Președintele Bogdan Toader s-a arătat mulțumit de calitatea lucrărilor de modernizare realizate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, acestea contribuind la creșterea calității serviciilor medicale, oferind prahovenilor dar și celor aflați în tranzit în Județul Prahova condiții spitalicești optime.



COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677