VIDEO Măsuri luate de CJ Prahova în privința transportului județean

27 Mar 2020 15:45
VIDEO Măsuri luate de CJ Prahova în privința transportului județean
Președintele CJ Prahova anunță că au fost luate măsuri în privința transportului județean, în această perioadă, pentrru siguranța călătorilor.
✅ modificarea Programului de Transport Județean, pe care il puteți consulta zilnic aici ➡️ http://www.cjph.ro/…/894-program-transport-judetean-pe-peri… ;
✅ asigurarea de către transportatorii județeni a câte 2 mașini în tandem pentru fiecare cursă în scopul evitării aglomerării;
✅ realizarea dezinfecției înainte și după fiecare cursă (Direcția de Plante a Consiliului județean Prahova va continua, de asemenea, să contribuie la derularea acestor acțiuni);
✅ având în vedere prevederile Ordonanței Militare nr. 3/24.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, solicitarea de către operatorii de transport, la îmbarcarea călătorilor, a documentelor precizate la art. 4 din ordonanța, precum și purtarea măștilor de protecție a căilor respiratorii.
*În calitate de președinte al Consiliului județean Prahova, în aceste zile, am purtat numeroase discuții pentru a putea implementa cele mai bune soluții astfel încât să prevenim răspândirea noului coronavirus, dar și să vă susținem pentru a vă putea putea deplasa la locurile de muncă sau dacă vă aflați în situații speciale (consultații medicale și alte motive justificate) pe întreaga durată a stării de urgență din țara noastră.
Deși, prin intermediul adresei emise de Asociația Patronală a Transportatorilor Rutieri Muntenia Trans, operatorii de transport de persoane au solicitat sistarea tuturor curselor din Programul Județean de Transport, nu am putut fi de acord și am reușit să ajungem împreună la o soluție, ținând cont atât de sesizările dumneavoastră transmise la nr. de tel 0244.920, cât și de mesajele și comentariile pe care mi le-ați comunicat pe facebook și instagram*, a transmis Bogdan Toader.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677