VIDEO/FOTO Ministrul Sportului, în control la clădirea în care funcționează CS Petrolul Ploiești, clădire în care nu s-au mai făcut investiții de ani de zile și se află într-o stare vizibilă de degradare

03 Dec 2019 15:56
În clădirea în care funcționează Clubul Sportiv Petrolul Ploiești, care a dat României foarte mulți campioni, printre care, numai la gimnastică, Ileana Sima, Corina Ungureanu sau Ana Maria Tămârjan, nu s-au mai făcut investiții de ani de zile. Și asta pentru că printr-o hotărâre de guvern în anul 2009 clădirea trecut în patrimoniul Primăriei Ploiești, însă terenul a rămas în proprietatea Ministerului Sportului. În aceste condiții clădirea a ajuns într-o stare vizibilă de degradare. Cade tencuiala din tavan, igrasia s-a răspândit peste tot, iar baza pentru cantonamentul sportivilor nu mai este folosită, fiind în paragină. Astăzi, la Ploiești ajuns în control ministrul Sportului care a declarat că va lua măsuri pentru rezolvarea problemei. În urma unei expertize care se va face, fie se va reabilita actuala clădire care funcționează CS Petrolul Ploiești, fie se va găsi o altă clădire în care să se mute. Totul este de durată. În cel mai optimist caz, dacă se va lua decizia reabilitării, lucrările se vor putea realiza abia la jumătatea anului viitor.
La CS Petrolul Ploiești activează 400 de sportivi, dintre care 250 legitimați.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8408 0.0002
USD Dolarul SUA 4.2716 -0.0226
GBP Lira sterlina 5.4099 0.0329
CHF Francul elvetian 4.5537 -0.0054
XAU Gramul de aur 249.0787 0.2149