(VIDEO/FOTO) Protest si in Ploiesti. Mars pe Bulevardul Republicii

05 Nov 2017 20:15
Sute de persoane protesteaza la aceasta ora si in Ploiesti. Oamenii s-au strans dupa ora 18.00, in fata Primariei iar de aici au plecat la sediul PSD si apoi, pe jos, in mars, spre nord, pe Bulevardul Republicii. Protestatarii au vuzuzele si pancarte cu mesaje anti PSD.
Organizatorii au intitulat acest mars: "NU vrem sa fim o natie de hoti! rezist Ploiesti".
"Aratam guvernantilor ca nu suntem de acord cu noul asalt asupra justitiei si cu bataia de joc pe care o aplica Romaniei? Pe de o parte ei vor sa reinvie Ordonanta 13 sub o alta forma si sa dezincrimineze abuzul in serviciu. Pe de alta parte, au aruncat economia in aer prin jonglerii cu tot felul de masuri, propuse fara studii de impact. Dobanzile la credit au crescut infiorator in cateva lui. Prin mutarea contributiilor la angajat riscam sa ni se reduca tuturor salariile. Dupa 2 ani de la incidentul din clubul Colectiv aflam ca nu s-a schimbat mai nimic in sistemul de sanatate si in sistemul situatiilor de urgenta. Cat ii mai lasam sa-si bata joc de viitorul nostru si al copiilor nostri?", au scris organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

COMENTARII

64x64

CART PLOIESTI VEST {MITICA APOSTOL }

EI ORICUM FURA ,INDIFERENT DE CULOAREA POLITICA , DAR MAI IMORTANTE SUNT SCUMPIRILE LA MANCARE ,ELECTRICA ,GAZE NATURALE ,COMBUSTIBILUL CA NE AFECTEAZA VIATA DE ZI CU ZI ,NU TEORIILE SOROSISTE !

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677