(VIDEO/FOTO) Protest si in Ploiesti. Mars pe Bulevardul Republicii

05 Nov 2017 20:15
Sute de persoane protesteaza la aceasta ora si in Ploiesti. Oamenii s-au strans dupa ora 18.00, in fata Primariei iar de aici au plecat la sediul PSD si apoi, pe jos, in mars, spre nord, pe Bulevardul Republicii. Protestatarii au vuzuzele si pancarte cu mesaje anti PSD.
Organizatorii au intitulat acest mars: "NU vrem sa fim o natie de hoti! rezist Ploiesti".
"Aratam guvernantilor ca nu suntem de acord cu noul asalt asupra justitiei si cu bataia de joc pe care o aplica Romaniei? Pe de o parte ei vor sa reinvie Ordonanta 13 sub o alta forma si sa dezincrimineze abuzul in serviciu. Pe de alta parte, au aruncat economia in aer prin jonglerii cu tot felul de masuri, propuse fara studii de impact. Dobanzile la credit au crescut infiorator in cateva lui. Prin mutarea contributiilor la angajat riscam sa ni se reduca tuturor salariile. Dupa 2 ani de la incidentul din clubul Colectiv aflam ca nu s-a schimbat mai nimic in sistemul de sanatate si in sistemul situatiilor de urgenta. Cat ii mai lasam sa-si bata joc de viitorul nostru si al copiilor nostri?", au scris organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

COMENTARII

64x64

CART PLOIESTI VEST {MITICA APOSTOL }

EI ORICUM FURA ,INDIFERENT DE CULOAREA POLITICA , DAR MAI IMORTANTE SUNT SCUMPIRILE LA MANCARE ,ELECTRICA ,GAZE NATURALE ,COMBUSTIBILUL CA NE AFECTEAZA VIATA DE ZI CU ZI ,NU TEORIILE SOROSISTE !

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Buna ziua, M-am programat pe platforma pentru vaccinare si am obtinut programare pe 22 01 2021 la ora 18. Am 75 ani si sunt din Bucuresti. Avand in vedere cele specificate mai sus, as vrea sa stiu daca: - centrul este intr-adevar functional - programarea mea la ora 18 se incadreaza in programul de functionare al centrului localizat in fostul liceu Ludovic Mrazek , cladire corp II dm str Mihai Bravu nr 248 Cu multumiri anticipate Ruxandra Huch
Vreau sa ma înscriu la vaccinare in Sinaia. Locuiesc aici de trei ani.
cum si unde ma pot vaccina
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0148 0.0000
GBP Lira sterlina 5.5099 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5251 0.0000
XAU Gramul de aur 241.5144 0.0000