(VIDEO/FOTO) Protest si in Ploiesti. Mars pe Bulevardul Republicii

05 Nov 2017 20:15
Sute de persoane protesteaza la aceasta ora si in Ploiesti. Oamenii s-au strans dupa ora 18.00, in fata Primariei iar de aici au plecat la sediul PSD si apoi, pe jos, in mars, spre nord, pe Bulevardul Republicii. Protestatarii au vuzuzele si pancarte cu mesaje anti PSD.
Organizatorii au intitulat acest mars: "NU vrem sa fim o natie de hoti! rezist Ploiesti".
"Aratam guvernantilor ca nu suntem de acord cu noul asalt asupra justitiei si cu bataia de joc pe care o aplica Romaniei? Pe de o parte ei vor sa reinvie Ordonanta 13 sub o alta forma si sa dezincrimineze abuzul in serviciu. Pe de alta parte, au aruncat economia in aer prin jonglerii cu tot felul de masuri, propuse fara studii de impact. Dobanzile la credit au crescut infiorator in cateva lui. Prin mutarea contributiilor la angajat riscam sa ni se reduca tuturor salariile. Dupa 2 ani de la incidentul din clubul Colectiv aflam ca nu s-a schimbat mai nimic in sistemul de sanatate si in sistemul situatiilor de urgenta. Cat ii mai lasam sa-si bata joc de viitorul nostru si al copiilor nostri?", au scris organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

COMENTARII

64x64

CART PLOIESTI VEST {MITICA APOSTOL }

EI ORICUM FURA ,INDIFERENT DE CULOAREA POLITICA , DAR MAI IMORTANTE SUNT SCUMPIRILE LA MANCARE ,ELECTRICA ,GAZE NATURALE ,COMBUSTIBILUL CA NE AFECTEAZA VIATA DE ZI CU ZI ,NU TEORIILE SOROSISTE !

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237