Zece mistreți au defilat noaptea trecută chiar prin fața Primariei Sinaia. Ce spune edilul Vlad Oprea despre această situație " VIDEO

08 Nov 2017 22:27
Localnicii din Sinaia se confruntă tot mai des cu animalele sălbatice care coboară din pădure în oraș. Noaptea trecută, 10 mistreți au ajuns chiar în fața primăriei. Sălbăticiunile au fost surprinse de camerele de supraveghere ale instuției. Din fericire totul s-a întâmplat în jurul orei 4 dimineața, când zona nu este foarte circulată, astfel că nimeni nu a fost rănit. Nu este prima oară când porcii sălbatici se plimbă prin Sinaia. Recent, terenul de sport al Colegiului Mihail Cantacuzino Sinaia a fost devastat de mistreți. Oamenii se plâng că același lucru se întâmplă aproape în fiecare noapte și cu curțile lor și spațiile verzi din stațiunea montană. Mistreți se plimbă prin Sinaia chiar și pe timpul zilei.

Sursa video mistreti: Primaria Sinaia

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677