Zece mistreți au defilat noaptea trecută chiar prin fața Primariei Sinaia. Ce spune edilul Vlad Oprea despre această situație – VIDEO

08 Nov 2017 22:27
Localnicii din Sinaia se confruntă tot mai des cu animalele sălbatice care coboară din pădure în oraș. Noaptea trecută, 10 mistreți au ajuns chiar în fața primăriei. Sălbăticiunile au fost surprinse de camerele de supraveghere ale instuției. Din fericire totul s-a întâmplat în jurul orei 4 dimineața, când zona nu este foarte circulată, astfel că nimeni nu a fost rănit. Nu este prima oară când porcii sălbatici se plimbă prin Sinaia. Recent, terenul de sport al Colegiului Mihail Cantacuzino Sinaia a fost devastat de mistreți. Oamenii se plâng că același lucru se întâmplă aproape în fiecare noapte și cu curțile lor și spațiile verzi din stațiunea montană. Mistreți se plimbă prin Sinaia chiar și pe timpul zilei.

Sursa video mistreti: Primaria Sinaia

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923