Zilele Culturii la Bușteni, în week-end! Spectacole de teatru pentru adulți și copii, spectacole de umor, muzică clasică, recitaluri camerale și concerte simfonice

03 Aug 2017 11:55
Cea de-a X-a ediție a Zilelor Culturii la Bușteni! "Sărbătoarea Sfinxului" va debuta vineri, 4 august 2017, la ora 17.00, la Centrul Cultural "Aurel Stroe" din Bușteni, unde vor fi lansate două cărți: "Zeii de mucava" semnată de Iuliana Marciuc, în care povestește despre lumea televiziunii, precum și "La hotarele posibilului", despre ufologie, autor Alecu Marciuc.
Aflate la cea de-a X-a ediție, Zilele Culturii la Bușteni vor încânta publicul, așa cum, de altfel, au făcut-o pe parcursul celor 10 ani, cu spectacole pentru toate vârstele și din genuri artistice cât mai variate (spectacole de teatru pentru adulți și copii, spectacole de umor, spectacole de muzică clasică, recitaluri camerale și concerte simfonice, spectacole de muzică de jazz și blues și spectacole de muzică folk, expoziții diverse).
În cadrul Zilelor Culturii se vor desfășura și patru festivaluri: Festivalul de Muzică și Cultură Tradițională Indiană, Festivalul de Folclor "Magia Sfinxului", Festivalul Concurs de Canto Clasic "Opera Start" și Festivalul de Muzică Pop pentru Copii și Adolescenți "Sfinxul de Aur".

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677