ZIUA PORȚILOR DESCHISE la Rezervația Arheologică Budureasca - FOTO

12 Aug 2019 10:25
Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova a organizat recent ZIUA PORȚILOR DESCHISE la Rezervația Arheologică Budureasca din comuna Vadu Săpat. Participantii au aflat mai multe informații cu privire la istoricul și cercetările întreprinse în acest important sit arheologic. Manifestarea s-a adresat comunității locale, autorităților locale, județene și naționale, comunității științifice, fiind o modalitate de popularizare și punere în valoare a unui patrimoniu istoric și arheologic unic.
Programul acestei ediții a cuprins comemorarea arheologului Victor Teodorescu, fondatorul Rezervației Arheologice Budureasca, prezentarea expoziției de sit “Arheologia Văii Budureasca” care ilustrează istoricul cercetărilor și monumentelor arheologice identificate și cercetate în Valea Budureasca, urmată de vizitarea sitului arheologic Budureasca.

Sursa foto: facebook Muzezeul Judetean de Istorie si Arheologi Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134