Traseele mijloacelor de transport în comun se modifică pe 10 octombrie în preajma stadionului Ilie Oana din Ploiești

09 Oct 2019 09:44
 Traseele mijloacelor de transport în comun se modifică pe 10 octombrie în preajma stadionului Ilie Oana din Ploiești
Anunt TCE Ploiesti: ​Ca urmare a desfasurarii meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oana din data de 10.10.2019 in intervalul 18:30 " 23:00, traseele 5, 7, 22/22b, 28, 36, 44b, 104, 106 si 302 vor circula, astfel:
Traseul 5: Sp. Judetean " Cart. M. Bravu
- pe sensul Sp. Judetean " Cart. Mihai Bravu, traseu normal pana pe str. Stefan Greceanu, dupa care va parcurge strazile: N. Balcescu, Dr. Bagdazar, Buna Vestire, Mircea cel Batran, Gradinari, stg. Chimiei. Nu se pot utiliza statiile: Postei, Tabacarie, Razboieni, Neajlov.
- pe sensul Cart. Mihai Bravu " Sp Judetean va parcurge strazile: Chimiei, Gradinari, Armasi, Lupeni, Stefan cel Mare, Nicolae Balcescu cu statie la Muzeul de Istorie, Stefan Greceanu, dupa care traseu normal. Nu se pot utiliza statiile: Neajlov, Tanin, Stadion, Postei.
Traseul 7: Dorobantu " B Rudului
-pe sensul Dorobantul - Centru, traseu normal pana la intersectia strazilor Mircea cel Batran cu Armasi, stanga Armasi, Lupeni, Stefan cel Mare, Nicolae Balcescu cu statie la Muzeul de Istorie, dupa care ruta cunoscuta. Nu se pot efectua statiile: Scoala 9 si Biserica Armoniei.
​- pe sensul B Rudului " Dorobantu, ruta nu se modifica
Traseul 22/22b: Auchan/Selgros" Bariera Unirii
- pe sensul Auchan/Selgros " B Unirii, ruta nu se modifica
​- pe sensul Bariera Unirii " Auchan/Selgros, va parcurge strazile Lupeni, dupa care dr. Stefan cel Mare , Nicolae Balcescu cu statie la Muzeul de Istorie, dupa care ruta cunoscuta. Nu se pot efectua statiile: Scoala 9 si Biserica Armoniei
Traseele 28, 36, 44b,106: Centru " UZTEL
- pe sensul Centru " UZTEL va parcurge strazile: Buna Vestire, Mircea cel Batran, Gradinari, Mihai Bravu, dupa care traseu normal. Nu se pot utiliza statiile: Maternitate si Gradinari.
- pe sensul UZTEL " Centru, traseu normal pana in statia FERO, dupa care se vor parcurge strazile: Gradinari, Armasi, Lupeni, Stefan cel Mare, Nicolae Balcescu cu statie la Muzeul de Istorie,. Nu se pot utiliza statiile: Maternitate, Gradinari si Biserica Armoniei. Traseul 106 nu este afectat pe acest sens.
Traseul 104: Armoniei " UZTEL
- pe sensul Armoniei " UZTEL va parcurge strazile: Armoniei, Mihai Bravu, Nicolae Balcescu, Dr. Bagdazar, Buna Vestire, Mircea cel Batran, Gradinari, Mihai Bravu dupa care traseu normal. Nu se pot utiliza statiile: Maternitate si Gradinari.
- pe sensul UZTEL " Armoniei, traseu normal pana in statia FERO, dupa care se vor parcurge strazile: Gradinari, Armasi, Lupeni, Stefan cel Mare, Nicolae Balcescu, Armoniei. Nu se pot utiliza statiile: Gradinari, Maternitate si Biserica Armoniei.
Traseul 302: FERO " P.I.P.
- pe sensul FERO " P.I.P. se vor parcurge strazile: Mihai Bravu, Gradinari, Armasi, Lupeni, Stefan cel Mare, Nicolae Balcescu cu statie la Muzeul de Istorie, dupa care traseu normal. Nu se pot utiliza statiile: Maternitate, Gradinari si Biserica Armoniei
- pe sensul P.I.P." FERO traseu normal pana pe strada Nicolae Balcescu dupa care va parcurge strazile: Dr Bagdazar cu statie la Muzeul Petrolului, Buna Vestire, Mircea cel Batran, Gradinari, Mihai Bravu. Nu se pot utiliza statiile: Maternitate si Gradinari.
Fata de cele prezentate, intervalul orar de deviere a circulatiei mai poate suferi modificari in functie de indicatiile agentilor de politie rutiera a municipiului Ploiesti care vor fi prezente in zona.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677