01 aprilie, ultima zi de plată în care ploieștenii pot beneficia de bonificația de 10% pentru plata impozitelor

26 Mar 2024 11:14
01 aprilie,  ultima zi de plată  în care ploieștenii pot beneficia de bonificația de 10%  pentru plata impozitelor
Serviciul Public Finante Locale Ploiești reamintește contribuabililor persoane fizice și juridice că luni, 01 aprilie 2024 este ultima zi de plată în care pot beneficia de bonificația de 10% acordată de municipalitate pentru plata integrală, cu anticipație a impozitelor datorate pe anul în curs.
Totodată reamintim pe această cale că termenele de plată scadente pentru plata impozitelor și taxelor locale sunt:
-semestrul I- 01 aprilie 2024;
-semestrul II- 30 septembrie 2024.

Pentru achitarea acestora, Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești pune la dispoziţia contribuabililor următoarele modalităţi de plată:
- în numerar/POS-uri prin casieriile Serviciului Public Finanţe Locale Ploieşti situate în: strada Basarabi nr. 5, Șoseaua Vestului nr. 19, B-dul Independenţei nr.16, la parterul sediului Primăriei Municipiului Ploiești- Piața Eroilor nr.1A;
- online: - plata prin ghiseul.ro, plata cu telefonul prin aplicația ”Impozite și taxe locale Ploiești”, plata prin intermediul platformei digitale ATLAS.

Neachitarea la termenul de scadenţă a obligaţiilor fiscale se datorează majorări de întârziere de 1% calculate pentru fiecare lună sau fracţiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului de scadenţă şi până la data stingerii sumei datorate, inclusiv.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677