10 permise de conducere, dintre care 5 pentru nerespecatarea regimului legal de viteză, în urma unei acțiuni rutiere in Prahova

12 Aug 2022 12:51
Ieri, 11 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au desfășurat activități pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente rutiere care au avut ca principale cauze de producere viteza, alcoolul, precum și consumul de substanțe psihoactive la volan.

Activitățile au avut loc pe principalele drumuri naționale din județ, dar și pe raza localităților Bărcănești, Brazi, Gorgota și Puchenii Mari.

În cadrul acțiunilor, au fost controlate 160 de autovehicule, fiind efectuate în acest context 106 testări cu aparatul etilotest și 7 testări cu aparatul DrugTest.

În urma abaterilor constatate au fost reținute 10 permise de conducere, dintre care 5 pentru nerespecatarea regimului legal de viteză.

În total au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale în valoare de 37.055 de lei.

Revenim prin a recomanda conducătorilor auto să respecte prevederile legale, să adapteze permanent viteza la condițiile de drum și să conștientizeze faptul că își pot pune în pericol atât propria viață, cât și pe cea a celorlalți participanți la trafic.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677