20 de locatari, evacuați dintr-un bloc din cartierul ploieștean Mihai Bravu din cauza unui incendiu

14 Apr 2024 09:56
20 de locatari, evacuați dintr-un bloc din cartierul ploieștean Mihai Bravu din cauza unui incendiu
Pompierii prahoveni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament din Ploiești situat într-un bloc de pe str. Mihai Bravu.

Potrivit ISU Prahova, incendiul se manifesta la etajul 1 din 4, cu degajare masivă de fum. Pompierii au acționat pentru evacuarea fumului și, implicit, s-au asigurat ca nu sunt persoane surprinse de incendiu.
Au intervenit cu 2 autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului 1 Ploiești.
"Incendiul s-a manifestat într-o cameră de locuit la materiale textile, pe aproximativ 20 mp, cu degajare mare de fum. În acest moment, incendiul este lichidat. S-au autoevacuat 10 persoane si au fost evacuate de catre pompieri alte 10 persoane.
Nu au fost înregistrate victime", au transmis reprezentanții ISU PRAHOVA

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677