Accident rutier în localitatea Cheia, DN 1A/Un motociclist a fost rănit

22 Jun 2024 15:32
Accident rutier în localitatea Cheia, DN 1A/Un motociclist a fost rănit
Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Cheia intervin, sâmbătă, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, în urma unui accident rutier produs în Cheia, pe DN 1A. În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și o motocicletă, precum și cei doi ocupanți ai acestora. În urma impactului, conducătorul motocicletei, bărbat în vârstă de aproximativ 24 ani, a fost ranit, astfel că a primit îngrijiri la fața locului din partea paramedicilor SMURD, ulterior fiind transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677