Acțiuni de ecologizare, desfășurate de membrii PSD Prahova - FOTO

20 Mar 2023 06:30
Vinerea Verde a fost marcată de acțiuni de ecologizare organizate și de membrii PSD Prahova. Acestia au adunat gunoaie din zona Gării de Nord a Ploieștiului și din zona localității Ceptura:

“Într-o lume în care mediul înconjurător este neglijat, Tineretul Social Democrat Prahova a luat atitudine cu ocazia evenimentului Vinerea Verde!
Împreună am dovedit că putem face lucruri utile și necesare mediului în care trăim, și că nu trebuie să stăm deoparte în fața provocărilor actuale.
Să avem grijă și să fim mai responsabili față de tot ceea ce înseamnă mediul înconjurător. Sperăm că această acțiune va inspira și alți tineri să ia atitudine și să se implice în protejarea mediului înconjurător!”, a transmis Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

“Prin astfel de acțiuni ne dorim să încurajăm comunitățile să acționeze în mod responsabil față de mediu ori de câte ori întâlnesc situații în care deșeurile au fost depozitate în mod necorespunzător”, a precizat și senatorul Laura Moagher.

Sursa foto: Bogdan Toader/Laura Moagher

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677