Acțiuni de verificare a respectării măsurilor pe raza localităților cu o incidență crescută a îmbolnăvirilor cu SARS-Cov2

23 Nov 2021 18:33
Acțiuni de verificare a respectării măsurilor pe raza localităților cu o incidență crescută a îmbolnăvirilor cu SARS-Cov2
Astăzi, 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Rutier și Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmerie Prahova au desfășurat activități de verificare în contextul pandemic actual, în zona mai multor unități de învățămât de pe raza județului.

Astfel au fost efectuate verificări în zona mai multor unități de învățământ situate în localități de pe raza județului care înregistrează o incidență crescută a îmbolnăvirilor cu virusul SARS-Cov2, respectiv Băicoi, Bănești, Filipeștii de Pădure, Filipeștii de Târg și Poiana Câmpina.

Activitățile au avut mai multe obiective, cum ar fi prevenirea şi combaterea delincvenţei juvenile, creșterea sentimentului de siguranță în rândul elevilor și personalului didactic, cât și verificarea modului în care sunt respectate măsurile pentru prevenirea și combaterea epidemiei de Covid 19, ocazie cu care au fost obținute următoarele rezultate:

În acest context, polițiștii au verificat 15 unități de învățământ ocazie cu care polițiștii au interacționat cu elevii, discutând pe anumite teme, 6 agenți economiți, două mijloace de transport elevi, legitimând totodată și 25 de persoane.

De asemenea, 50 de persoane au fost avertizate verbal privind portul necorespunzător al măștii de protecție.

Astfel de activități au loc periodic la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, în vederea limitării răspândirii virusului SARS-Cov2.

Recomandăm tuturor cetățenilor să păstreze distanța fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună riscului îmbolnăvirii.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Nu se cunoaște nimic în calorifere?!!!
Super Johnson
Curs valutar
EUR Euro 4.9491 0.0000
USD Dolarul SUA 4.3869 0.0000
GBP Lira sterlina 5.8407 0.0000
CHF Francul elvetian 4.7398 0.0000
XAU Gramul de aur 255.1246 0.0000