Activități tematice desfășurate de polițiștii locali în luna ianuarie 2022

01 Feb 2022 15:05
Comunicat de presa Politia Locala Ploiesti:
​În cursul lunii ianuarie 2022, polițiștii locali cu atribuții pe linie de circulație rutieră au aplicat un număr de 611 sancțiuni contravenționale în cuantum de 142.825 lei pentru încălcarea prevederilor legale referitoare la masa maximă admisă de 3,5 tone, pentru nerespectarea semnificației indicatoarelor rutiere privind oprirea, staționarea și accesul interzis, pentru circulația microbuzelor și autobuzelor fără autorizație de transport valabilă, utilizarea altor terminale, deplasarea pe alte trasee și oprirea în alte stații decât cele stabilite de municipalitate, pentru ocuparea locurilor de parcare destinate persoanelor cu handicap, precum și pentru parcarea autoutilitarelor (autovehicule transport marfă) inclusiv remorci/semiremorci în parcările de reședință și de domiciliu, pe trotuare și pe partea carosabilă.​

Totodată, în aceeași perioadă de referință, pentru nerespectarea prevederilor legale în domeniul protecției mediului, polițiștii locali au aplicat 18 sancțiuni contravenționale în valoare de 33.750 lei, dintre care 11 sancțiuni în sumă de 27.500 lei au fost aplicate operatorului de salubritate pentru neînlocuirea recipientelor de colectare care prezintă defecțiuni sau neetanșeități, în maximum 24 de ore de la sesizare, pentru neridicarea întregii cantități de deșeuri și nemenținerea în stare de curățenie a platformei gospodărești și a recipientelor, pentru nerespectarea graficului de evacuare a deșeurilor menajere și asimilabile acestora, iar 7 sancțiuni în cuantum total de 6.250 lei au fost aplicate unor persoane juridice și fizice pentru neasigurarea curățeniei, împrejmuirii incintelor proprii, precum și a zonelor cuprinse între imobil și domeniul public până la limita de proprietate, pentru circulația pe drumurile publice cu un vehicul cu tracțiune animală, pentru abandonarea de deșeuri menajere și asimilabile acestora, resturi vegetale, resturi din materiale de construcții, electrocasnice și mobilier scos din uz pe domeniul public și pentru neîncheierea contractelor pentru prestarea serviciului de salubrizare.


​Prin acțiunile întreprinse, Poliția Locală Ploiești își dorește să creeze un climat de siguranță, ordine și confort pentru ploieșteni.
​Vă stăm permanent la dispoziție prin Dispeceratul instituției, la numerele de telefon 0244/954 și 0244/513255, precum și prin intermediul adresei de e-mail : office@polocploiesti.ro.



Biroul Relații cu Publicul, Comunicare și Managementul Calității

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677