Alin Moldoveanu, primarul municipiului Campina, a obtinut gratuit proiectul tehnic pentru o sala a sporturilor/polivalenta

30 Jan 2022 18:17
Alin Moldoveanu, primarul municipiului Campina, a obtinut gratuit proiectul tehnic pentru o sala a sporturilor/polivalenta
Vesti bune pentru cetățenii din Câmpina! Alin Moldoveanu, primarul municipiului, și-a propus să construiască în oraș o modernă sală a sporturilor. Documentația necesară pentru un astfel de proiect ambițios este foarte costisitoare. Edilul, însă, a reușit să obțină gratuit proiectul tehnic:

“În urma demersurilor pe care personal le-am făcut la Primăria Orașului Mioveni, am obținut proiectul tehnic pentru o sală a sporturilor/polivalentă! La Mioveni a fost construită o sală superbă, așa cum eu îmi doresc să avem și la Câmpina. Am obținut gratuit proiectul și am obținut inclusiv acordul firmei de arhitectură care a realizat acest proiect pentru a-l putea implementa și noi. Am economisit astfel câteva sute de mii de euro! Vom adapta documentația la zona noastră (o zonă diferită ca grad seismic și structura de rezistență a sălii trebuie să fie la alți parametri), vom întocmi studiile geo necesare și studiul de fezabilitate cu indicatorii tehnico-economici, SF-ul fiind adaptat bineînțeles la amplasamentul nostru de la fostul sat de vacanță!”, a anunțat Alin Moldoveanu, primarul municipiului Câmpina.

Proiectul pentru construcția sălii de sport va fi depus apoi la Compania Națională de Investiții (CNI) în vederea obținerii finanțării. Deja, edilul municipiului Câmpina are semnale pozitive în acest sens:

“Am vorbit și cu dl. Mihai Covaliu care m-a asigurat că ne va sprijini și COSR va face inclusiv o adresă către CNI în acest sens. Vă amintiți că dl. președinte Covaliu și dna. vicepreședinte Elisabeta Lipă au fost la Câmpina, au văzut amplasamentul și au fost foarte încântați de ideea noastră și de întreaga zonă unde dorim să construim sala. Sala sporturilor/polivalentă este inclusă și în Strategia de Dezvoltare a Câmpinei, aprobată de Consiliul local. Dumnezeu să ne ajute să realizăm această investiție!”, a precizat Alin Moldoveanu.


Sursa foto: facebook Alin Moldoveanu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677