Alin Moldoveanu, primarul municipiului Câmpina, s-a implicat personal într-o nouă campanie de sterilizare a amimalelor cu și fără stăpân din oraș

07 Feb 2022 08:41
Alin Moldoveanu, primarul municipiului Câmpina, s-a implicat personal într-o nouă campanie de sterilizare a amimalelor cu și fără stăpân din oraș. Este vorba despre o acțiune ce a avut loc în weekend, o campanie de sterilizare gratuită a animalelor cu și fără stăpân din Câmpina, organizată de Asociația Arca lui Norocel. Medicii voluntari veniți de la București au reușit să sterileze peste 230 de câini și pisici:

“Le-am fost din nou alături și i-am sprijinit cu tot ce am putut, în nume personal, pentru că le apreciez implicarea, dăruirea, munca pe care o fac în beneficiul animalelor, dar și în beneficiul comunității locale.
Am spus-o și cu altă ocazie, susțin aceste campanii organizate de Asociația Arca lui Norocel pentru că NU mai vreau să văd animăluțe abandonate pe străzi! Și eu sunt un iubitor de animale, am și eu acasă câini, îi iubesc și îi îngrijesc și știu foarte bine câtă dragoste și cât devotament ne oferă aceste animăluțe! Mai știu un lucru, doar împreună, noi toți, administrație locală, cetățeni, asociații pentru protecția animalelor, putem opri abandonul câinilor pe domeniul public, putem stopa înmulțirea necontrolată a animalelor! Le mulțumesc câmpinenilor care au înțeles acest lucru și și-au adus animăluțele la sterilizat! Mulțumesc încă o dată medicilor voluntari implicați în această nouă campanie de la Câmpina! Mulțumesc Asociației Arca lui Norocel, Iuliei Burloiu, pentru toată munca pe care o depune și pentru exemplul pe care îl oferă! Voi sprijini în continuare astfel de campanii!”, a spus, într-o postare în mediul online, Alin Moldoveanu, primarul municipiului Câmpina.

“Toată această acțiune a fost realizată cu sprijinul: domnului primar Alin Moldoveanu, un adevărat iubitor de animale care din buzunarul propriu a achitat cazarea și masa pentru întreaga echipă ce a muncit în ultimele 2 zile, echipelor medicale de la: SUST Orphan Animal Clinic at Green Vetcare, Fundaţia Visul Luanei, Paumi-Vet, sponsorilor: Rescueyhdistys Kulkurit / Rescue Association Hobo Dogs, SPEP - Stray Prevention and Education Program ce au achitat capturarea și sterilizarea animalelor și firmei Andres Speditions ce ne-au sprijinit astfel încât să putem achiziționa consumabilele din timpul campaniei și combustibilul dubiței asociației care a asigurat transportul animalelor din teritoriu, și nu în ultimul rând, Poliției Locale Câmpina și minunaților voluntari care ne sunt alături în campaniile pe care le organizăm.
Campania aceasta a fost un record atât pentru noi, cât și pentru echipa medicală, având în vedere numărul mare de animale ce au fost sterilizate!
Mulțumim oamenilor responsabili ce au înțeles beneficiile acestei proceduri și au participat în număr mare la campania organizată, spre binele animalelor acestora”, au precizat reprezentanții Asociației Arca lui Norocel.

Sursa foto: facebook Alin Moldoveanu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677