Avocatul Bogdan Păun, ales președintele PMP Ploiești

10 Oct 2021 10:58
Avocatul Bogdan Păun, ales președintele PMP Ploiești
Vineri, 8 octombrie, a avut loc Adunarea Generală a Membrilor Organizației PMP Ploiești, în urma căreia avocatul Bogdan Păun a fost ales președintele PMP Ploiești.
¨Proiectul meu pentru PMP Ploiești este simplu! Este un proiect pentru oameni onești și care își iubesc orașul. Vom reconstrui filiala noastră pe baze solide, pentru a atrage cât mai mulți membrii noi. Îmi doresc un parteneriat real cu societatea civilă, pentru că doar așa vom fi credibili și vom dovedi că intențiile noastre sunt corecte și în beneficiul ploieștenilor. Tinerii, care reprezintă viitorul orașului nostru, își vor găsi un loc bine meritat în organizația noastră. Vreau ca tinerii să fie parte din decizia politică, să înțeleagă importanța și rolul politicului în viața comunității și să își dorească să contribuie prin proiecte la dezvoltarea Ploieștiului¨, a declarat Bogdan Păun, președintele PMP Ploiești.
¨Acest an nu a fost unul ușor pentru noi, dar să nu uitați cât de greu a fost pentru români. Din păcate, nu am putut fi acolo, unde s-au luat deciziile importante pentru țară, dar am fost alături de oameni, și asta este cel mai important.
Românii au înțeles ce înseamnă lipsa Partidului Mișcarea Populară din decizia politică. Românii au văzut că nu le-a mai apărat nimeni interesele, că nu există niciun partid autentic de dreapta care să lupte pentru ei. De aceea, misiunea noastră este mai importantă decât oricând. Vom reconstrui filială cu filială, om cu om, vom regândi strategia noastră politică locală și vom deveni vocea ploieștenilor în comunitate. Am încredere în Bogdan Păun și în echipa lui! Am încredere că va pune pe primul loc interesele ploieștenilor, că va fi parte din activitatea locală, că se va implica permanent în comunitatea noastră și va găsi soluțiile cele mai bune pentru atragerea de noi membri, care să înțeleagă importanța Partidului Mișcarea Populară pentru dezvoltarea județului nostru¨, a susținut Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova
Alături de Bogdan Păun a fost aleasă și noua echipă de conducere a organizației.
foto Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677