„Bani gratis”- cel mai recent spectacol al Teatrului „Toma Caragiu”

02 Feb 2022 14:37
„Bani gratis”- cel mai recent spectacol al Teatrului „Toma Caragiu”


Teatrul „Toma Caragiu” anunță că a pregătit un nou spectacol. Astfel, sâmbătă, 12 februarie, și duminică, 13 februarie, se vor juca primele reprezentații ale celei mai recente producții a secției Dramă: comedia „Bani gratis”, de Ray Cooney.
“Traducerea textului și regia artistică a spectacolului sunt semnate de Ioan Coman, „Bani gratis” marcând debutul său în calitate de regizor, iar scenografia este realizată de Ionuț Vișan, aflat, de asemenea, la prima experiență în calitate de scenograf.

Subiectul pe care îl abordează piesa este iluzia îmbogățirii peste noapte: în urma unei confuzii, Henry Perkins, un contabil obișnuit din Londra, se întoarce acasă cu o geantă plină de bani. Presupunând că banii au fost obținuți ilegal și că nimeni nu va informa poliția despre lipsa lor, Henry îi propune soției sale, Jean, să plece împreună la Barcelona. Însă, contrar așteptărilor, Jean nu îi împărtășește entuziasmul, iar exaltatul Henry, care visează la o viață prosperă și lipsită de griji, se vede prins într-un vârtej de minciuni și situații neprevăzute, din care nu lipsesc personajele surpriză. La fel de neașteptat cum a început, visul lui Henry se prăbușește la finalul spectacolului, el redevenind același funcționar umil dintotdeauna.

În distribuție, publicul îi va putea vedea pe actorii: Ion Radu Burlan (Henry Perkins), Clara Flores (Jean Perkins), Dragoș Câmpan (Vic Johnson), Nadiana Sălăgean (Betty Johnson), Paul Chiribuță (Slater), Karl Baker (Davenport), Alin Teglaș (Bill), Iuliu Gâlea (un pieton); ilustrația muzicală este realizată de Dragoș Câmpan, light-design Cristian Șimon.

Vă așteptăm cu drag la teatru, să urmăriți un spectacol care se adresează în primul rând iubitorilor de comedie, dovedind, o dată în plus, că într-o lume aflată într-un moment de redefinire, umorul înseamnă o fereastră deschisă către speranță și către optimism.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.”, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677