Barbat din Prahova retinut, dupa ce a incalcat ordinul de protectie

30 Nov 2021 11:43
Barbat din Prahova retinut, dupa ce a incalcat ordinul de protectie
Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Călugărescă au fost sesizați aseară de către o femeie din comuna Valea Călugărescă de faptul că fostul său concubin a încălcat ordinul de protecție emis de către Judecătoria Ploiești la data de 1 octombrie. După spusele femeii, sâmbătă, în jurul orei 22.50, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul acesteua și ar fi provocat scandal lovindu-i cu piciorul ușa de acces în locuință. Totodată la aceeași dată ar fi contactat-o telefonic, provocându-i o stare de temere.

Conform Poliției Prahova, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, prin sentința civilă emisă de Judecătoria Ploiești, au fost stabilite obligațiile, ca bărbatul să nu se apropie la o distanță mai mică de 200 de metri față de fosta sa concubină, precum și de domiciliul acesteia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a ordinului de protecție, cercetările fiind continuate de către polițiștii Secției nr.10 de poliție rurală Valea Călugărească.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe Judecătoria Ploiești, în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Daca vaccinul este benevol ,de ce poporul este obligat si constrans prin DISCRIMINARE ca sa se vaccineze , ca sa poate beneficia de libertatea de a merge oriunde ?
Nu sunt de acord
Ok dar ce faceți cu oameni care locuiesc acolo.Daca le dați apartamente în alta parte ,e binedar sa nu cumva sa ii lăsați pe drumuri
Felicitări !!!! Crăciun fericit !!!!
Este o idee strălucită și verde intradevar
Curs valutar
EUR Euro 4.9432 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.3142 0.0011
GBP Lira sterlina 5.9246 -0.0021
CHF Francul elvetian 4.7342 0.0101
XAU Gramul de aur 252.8267 0.0864