Bătrân cu insuficientă respiratorie cronică, dependent de concentrator de oxigen, salvat cu greu din cauza conditiilor meteo

27 Jan 2023 19:39
Comunicat Prefectura Prahova: INTERVENȚIE INCHEIATA CU SUCCES DATORITĂ PROMPTITUDINII SI BUNEI COLABORĂRI ÎNTRE INSTITUȚII

În aceasta după-amiaza Serviciul de Ambulantă Prahova a fost solicitat prin apel 112 pentru a interveni în localitatea Buștenari pentru un barbat de 78 de ani cu insuficientă respiratorie cronică, dependent de concentrator de oxigen.

La locul solicitării s-a deplasat un echipaj medical de urgență cu o ambulanța 4×4 ajungând la pacient cu ajutorul unei echipe a Inspectoratului pentru Situații de Urgență care a intervenit pentru asigurarea accesului (In urma viscolului, drumul de acces fusese blocat de arbori).

Prefectul Virgiliu Daniel Nanu a fost alături de echipele SAJ și ISU la fața locului, pentru a se asigura de eficacitatea intervenției, dar și de finalizarea cu succes a acesteia. Pacientului i-a fost asigurat oxigenul necesar până la urcarea în ambulanță (aici trebuie să amintim și să mulțumim totodată, pentru spiritul civic și dorința de implicare a unui cetățean care fiind în trecere cu ATV-ul prin zona respectivă nu a ezitat să sprijine intervenția).
Pacientul a fost transportat în siguranță către Spitalul Municipal Câmpina unde i se oferă îngrijirile necesare.

Mulțumim pe această cale, echipelor ISU Prahova care de-a lungul zilei au avut multiple intervenții din cauza fenomenelor meteo nefavorabile, dar și celorlalte instituții care odată cu activarea comandamentului de iarnă si-au făcut datoria, sprijinind reluarea bunului mers al activităților din județ, atât cât a permis situația în teren.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677