Bazine cu apă pentru animalele sensibile la căldură de la ZOO Bucov - IMAGINI

20 Jun 2024 20:07
Angajații Grădinii Zoologice Bucov fac tot posibilul ca în această perioadă caniculară să le asigure cele mai bune condiții animalelor. Unele au bazine cu apă rece pentru a se răcori. Tigrul bengalez alb, pe numele lui Beligan, este unul dintre cei care abia așteaptă să i se umple "piscina" cu apă. Și urșii obișnuiesc să se scalde dimineața. Totodată, toate animalele primesc apă proaspătă zilnic, dar și o alimentație corespunzătoare. In cazul ierbivorelor, spre exemplu, mâncarea a fost înlocuită cu masă verde.
Cele mai multe animale de la Zoo caută în aceste zile umbra.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677