Biciclist de 70 de ani, lovit de mașină în zona sensului Giratoriu de la Bucov

01 Jul 2024 12:28
Biciclist de 70 de ani, lovit de mașină în zona sensului Giratoriu de la Bucov
Un accident rutier în care a fost implicat un biciclist s-a produs, luni, în jurul pranzului, pe Drumul Național1B, în proximitatea sensului giratoriu Bucov.

"Din primele cercetări la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat de 70 de ani în timp ce se deplasa pe o bicicletă ar fi fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Ambii bărbați au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", au precizat reprezentanții ISU PH.

Sursa foto: Grup Info Trafic

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677