Bogdan Toader, prezent la la INAEXPO - Hub pentru inovare și dezvoltare în administrație, organizat de către Institutul Național de Administrație

08 Nov 2022 17:34
Deputatul PSD, Bogdan Toader, a participat, în cursul zilei de ieri, la un eveniment dedicat administrației și comunicării în administrația publică, la INAEXPO - Hub pentru inovare și dezvoltare în administrație, organizat de către Institutul Național de Administrație, în parteneriat cu Comisia pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului, din cadrul Camerei Deputaților.

“Tematica a fost despre facilitarea comunicării informațiilor, precum și aspecte privind digitalizarea și inovarea mecanismelor din administrația publică. La eveniment au fost prezenți parlamentari, aleși locali, demnitari, dar și reprezentanți de seamă ai mediului academic și universitar, ai mediului de afaceri și ai societății civile.

Pentru cei care doresc să vizioneze evenimentul găsesc înregistrarea video pe pagina de Facebook, Institutul Național de Administrație.

Felicit organizatorii pentru interesul acordat problemelor din administrație, atât de importante pentru bunul mers al acestei țări”, a precizat deputatul Bogdan Toader

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677