Box: medalie de aur pentru Andrei Virson la Turneul Internaţional „Dracula Open”!

19 Feb 2024 18:20
Box: medalie de aur pentru Andrei Virson la Turneul Internaţional „Dracula Open”!
Andrei Virson este încă un nume pe care secţia de box a CSM Ploieşti îl propune sportului de performanţă! Sportivul în vârstă de 16 ani a reuşit, astăzi, să câştige medalia de aur a categoriei „46 kg” – juniori, din cadrul celei de-a III-a ediţii a Turneului Internaţional de Box „Dracula Open”!
În cadrul competiţiei găzduite în această săptămână de Sala Sporturilor Olimpia, cel poreclit „Speedy” a intrat în posesia medaliei de aur după ce a trecut, pe rând, de Ron Backalchuk (Israel), Ali Mamadov (Azerbaidjan) şi, astăzi, în finală, de Mateusz Adamski (Polonia)! „Mi-am dorit foarte mult să ies campion şi, chiar dacă adversarul din finală a fost unul tare, am arătat că sunt cel mai bun. M-am simţit foarte bine având publicul alături şi le dedic această victorie tuturor celor care m-au susţinut. În spatele acestei performanţe este multă muncă alături de domnii Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea şi vreau să continuăm la fel, pentru că visul meu este să boxez la olimpiadă şi să ajung campion mondial”, a spus, la final, Andrei Virson.
Bilanţul total al sportivilor de la CSM Ploieşti la competiţia din această săptămână este de şapte medalii, performanţei lui Virson adăugându-i-se alte şase medalii de bronz: Fabian Stroe (57 kg) – tineret, Cătălin Bănică (50 kg) şi Mihai Muşat (52 kg) – ambii la juniori, Cristina Beatrice Căldărariu (50 kg), Sabina Turcu (54 kg) şi Diana Gheorghe (63 kg), toate la tineret! Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea au înscris în concurs 15 boxeri: 6 la feminin şi 9 la masculin.

Turneul Internaţional de Box „Dracula Open” a fost organizat de Federaţia Română de Box în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploieşti şi a avut la start 352 de sportivi din 26 de ţări.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677